Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor u Turskoj

Maja Šuput objavila fotku supruga na ljetovanju, pratiteljica bez dlake na jeziku: 'Sad se tek vidi koliko je debeo'

Foto: Instagram
1/9
16.07.2021.
u 11:37

"Tatarinov Baywatch", napisala je pjevačica u opisu fotografije koja je privukla pozornost njezinih pratiteljica. Jedna od njih u komentarima je bila bez dlake na jeziku.

Pjevačica Maja Šuput trenutno odmara sa suprugom Nenadom Tatarinovom i sinom Bloomom u poznatom turskom resortu D Maris Bay. Fotografijama s idiličnog odmora često se hvali na društvenim mrežama, a na posljednjoj fotografiji pohvalila se suprugom i sinom koji su na plaži pozirali u identičnim kupaćim hlačama. 

"Tatarinov Baywatch", napisala je pjevačica u opisu fotografije koja je privukla pozornost njezinih pratiteljica. Jedna od njih u komentarima je bila bez dlake na jeziku. "Kako se sad tek vidi kad slike nisu fotošopirane da je debeo", napisala je.

Foto: Instagram

"Pretpostavljam da ne misliš na malenog bebača....ali jadno....čemu potreba za ovakvim komentarom?", uzvratila joj je druga. "Ne na bebača, bebač je preslatki. Ovdje mislim na Nenada", dodala je oštra pratiteljica. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Maja Šuput i njezin suprug Nenad prvi put su sa sinom Bloomom otputovali na odmor izvan Hrvatske, a Maja svoje obožavatelje svakodnevno izvještava kako se Bloomu sviđa u resortu. D Maris Bay jedno je od najdražih mjesta za odmor naše pjevačice, a noćenje za dvoje odraslih i malu bebu u ovom resortu košta od 8600 do 14.700 kuna. Ovaj resort posebno vole roditelji s malom djecom jer je smješten u mirnoj uvali okruženoj borovim šumama. Gosti na raspolaganju imaju unutarnji i vanjski bazen, spa-centar i pet privatnih plaža s Plavom zastavom na poluotoku Datca.

Maja je objavila nekoliko Instagram storyja i pokazala kako s obitelji gušta u odmoru, a pohvalila se i čime su to u Turskoj darivali njezinog sina.- Odmah su ga Turci darivali narukvicama - napisala je Maja. Maleni Bloom dobio je talisman od plavog stakla koji je popularan u Turskoj i vjeruje se kako štiti od zla i zlih pogleda i zovu ga još i plavo ili tursko oko. Maja preko tjedna uglavnom koristi vrijeme za odmor sa sinom i suprugom, a preko vikenda nastupa na svadbama i kako je u više navrata rekla svirke i nastupi su joj najviše nedostajalo u periodu lockdowna i kada se zbog epidemioloških mjera nije moglo održavati veća okupljanja.

Foto: Instagram/ majasuput
VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Komentara 6

DV
dvojnica
12:10 16.07.2021.

Koji likovi : Tatarinovi, Grubinici, Ciganovici....ukratko elita.

Avatar B.Geserit
B.Geserit
12:05 16.07.2021.

Nego šta nego debeli. Pogle mu cice. Pari da je on rodija.

ČU
čutuk
12:24 16.07.2021.

Nisu li mogli dio novca za ljetovanje ostaviti u svojoj zemlji ,koju toliko vole.....a nije da nemamo divnih destinacija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije