Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
atraktivna pjevačica

'Mladenka sam samo za fašnik'

maja šuput
Foto: Instagram
23.01.2016.
u 17:33

Maja Šuput nije sigurna hoće li se ikada udati pa se ‘maskirala’ u vjenčanicu najavljujući svoj nastup u Lisinskom 6. veljače

Maskenbal je prava prilika da barem jednom godišnje zaigramo uloge za koje u stvarnom životu nećemo imati priliku. Netko želi biti Batman, netko Superman... pjevačica Maja Šuput lani je bila divlja maca s brkovima i repom, a ove godine – mladenka.

– Nisam sigurna hoće li se ikada dogoditi da se udam pa je ovo prava prilika za ulogu mlade – kazala je Maja odjevena u vjenčanicu najavljujući tako svoj nastup na već tradicionalnom ludom fašniku pod maskama 6. veljače u 20 sati u zagrebačkoj dvorani Lisinski. U sklopu “Lisinski pleše pod maskama”, osim Maje, nastupit će i Saša Lozar, njen kolega iz zabavnog showa “Tvoje lice zvuči poznato”, a u predvorju dvorane i žongleri, trbušne plesačice, akrobati, gatare...

Posjetitelje čekaju i izrađivači maski, crtači ukrasa po tijelu i bogata gastronomsko-enološka ponuda. Bit će to prava fašnička fešta.

 

Feeling amazing in this @miacouture.eu dress

Videozapis objavljuje majasuput (@majasuput)

 

>>Maja Šuput na Severininoj svadbi zasjala u Zigmanovoj kreaciji

>>Maja Šuput: Bilo je teško, ali postala sam seksi muškarac

Komentara 11

Avatar comparator
comparator
21:42 23.01.2016.

Dušo moja ako si shvatila svoje zablude možda i nije kasno . Žena bi trebala biti dama a ne birtijska zabavljačica pijanih pohotnika .

M3
Miške 3
19:44 23.01.2016.

Njoj je Fašing cijelu godinu.

DU
Deleted user
19:17 23.01.2016.

A kako drugačije nego za fašnik? Gospođica ćeš ostati. Možda da preuzmeš kolumnu od Žuži....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije