Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transformacije

Maja Šuput: Bilo je teško, ali postala sam seksi muškarac

Maja Šuput
14.11.2015.
u 14:00

Paralelno s nastupima u “Tvoje lice zvuči poznato” pjevačica je snimila novi album "Showgirl" i otkrila nam kako uživa u svojoj slobodi te zašto je spavanje svela na minimum.

Radoholičarka, zabavna i energična, možda je najbolji odabir riječi za kratak opis pjevačice Maje Šuput koja je paralelno sa sudjelovanjem u showu “Tvoje lice zvuči poznato” uspjela svoj novi album privesti kraju.

Postigla je muški seksepil

– Završila sam sa snimanjem svih pjesama, album je u tisku i za nekih mjesec dana trebao bi ugledati svjetlo dana. Bit će na njemu puno pjesama koje publika već zna, kao što su “Djevojačka večer”, “Svatovska”, “Amnezija”. Album se zove “Showgirl” jer sam to ja po svemu što radim u životu i po tome kako me zapravo ljudi doživljavaju. Veselim se albumu i promociji koja će biti zanimljiva – kaže nam Maja. Da će album biti pravi hit, potvrđuje i njen posljednji singl “Lopove”, koji na YouTubeu ima gotovo dva milijuna pregleda.

– Znam da je pjesma uspjela jer mi prijatelji iz klubova svako malo javljaju da se “Lopove” u noći pusti dva-tri puta i, stvarno, kamo god dođem, moram je barem dva puta otpjevati. I na svadbama svaka mladenka traži da je pjevam – zadovoljno kaže pjevačica. Posljednjih tjedana Maja se nedjeljom u showu Nove TV “Tvoje lice zvuči poznato” uspješno prerušava u poznata ženska i muška glazbena imena.

– Teško je postati netko drugi, pogotovo zato što mi gljiva nije bila blagonaklona i stalno sam morala biti muškarac. Valjda je gljivi bio cilj da me publika ne vidi kako pjevam domaću zabavnu glazbu, nego; dajte ženi da je vidimo kako izgleda kad nije dotjerana i u štiklama, što je jako teško – kaže pjevačica i dodaje da joj je najzahtjevnija transformacija bila ona u Robina Thickea.

– Plašila me ta transformacija jer on je takav muškarac i toliki šarmer, a na pozornici ne poduzima ništa i pokreti su mu minimalni. Sretna sam što sam na kraju minimalnim pokretima uspjela postići tu mušku dopadljivost i muški seksepil, a i pobijedila sam u toj emisiji – kaže Maja i dodaje kako joj je cijeli show nezaboravno iskustvo u kojem je pronašla sedmero novih prijatelja. Između koncerata i showa Maja si uspije priuštiti i pokoji kratak odmor i putovanje, tako se upravo vratila iz sunčanog Miamija.

Emocionalne turbulencije

– Moja putovanja mogu trajati od nedjelje do petka. Nakon koncerta direktno sjednem na avion i vraćam se opet ravno na koncert. Nije mi to problem jer volim putovati, a s druge strane doma nemam ni muža, ni dijete ni dečka i, ako hoću, ne moram se tri mjeseca vratiti kući, važno je samo da se pojavim na koncertu – kaže. Da bi stigla putovati, nastupati i družiti se s prijateljima i obitelji, Maja je spavanje srezala na samo tri do četiri sata dnevno.

– Organizam mi se navikao da više ne moram toliko spavati i na taj način sve stignem. Jer, ako spavaš osam sati, ne možeš stići ovo što ja radim. Kako vrijeme odmiče, ja sam sve budnija i u ponoć se razbudim kao mali vampir – govori pjevačica sretno dodajući da je energija služi nevjerojatno dobro. Pitamo je pomažu li joj u očuvanju i obnovi energije zdravi smoothieji i prehrana.

– Pijem puno kave što nije baš pametno, ali ne jedem “junk food”. Jedem puno, ali dobru hranu, puno sirovog poput omiljenih im tartara, carpaccia, sushija i sashimija, a za energiju volim pojesti dobar biftek. Ne jedem više pizze i zaobilazim pekarnicu u širokom luku, a svako jutro počinje mi velikim čokoladnim browniejem koji mi, nakon što ga popapam, odmah razvuče lice u osmijeh – otkrila nam je Maja tajnu svoje neiscrpne energije. Još uvijek nije u ljubavnoj vezi i takav joj status trenutačno savršeno odgovara.

– Sviđa mi se situacija u kojoj sam sama svoj šef i hodam sama sa sobom. Fokusirana sam na svoj posao i imam vremena za sebe jer, kad si u vezi, ipak želiš dio vremena provesti s partnerom, a kad si solo, fokusiran si na svoje gušte i nemaš emocionalnih turbulencija koje su u svakoj vezi neizbježne. Sviđa mi se sloboda koju sad imam i teško mi se odreći toga, a ako se dogodi da se onesvijestim od ljubavi, valjda će samo po sebi doći da se odreknem te slobode – kaže pjevačica.

Njezini roditelji s velikim užitkom prate svaki njezin nastup u TLZP-u, a s tatom Borisom, bivšim glazbenim menadžerom, često raspravlja o glazbi.

– Tata sve prati i vidi tko na estradi radi, a tko ne. Nakon nastupa uvijek me nazove i pita koliko je bilo ljudi, kako su reagirali i najbitnije mu je da pjevam. On bi najradije da pjevam svaki dan. Nikad me nije pitao hoću li se udati ili roditi, ali me uvijek pita gdje pjevam u petak. Ne propušta nijedan moj televizijski nastup i dalje iz novina izrezuje sve članke o meni, kao da imam četiri godine – kaže pjevačica.     

Komentara 3

DA
dangebandi
16:17 14.11.2015.

Ove trebe ima posvuda, a ja npr. neznam nijedan naslov ijedne njezine pjesme, uopće mi nije jasno kakve koristi od nje osim šta maše malo s onim ciculjcima, a to može isto tako bar još 200.000 Hrvatica. Od one rogze ili sjeverine još bi se i sjetio naziva nekoliko pjesama ali brate od ove stvarno neznam nijednu, rupa u praznom.

CO
coconut
23:22 14.11.2015.

njen stilist je i sređuje ko transvestita, ne izgleda nimalo privlačno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije