Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ILKO ČULIĆ I HRVOJE HORVAT

Maja Šuput je loša cajka, a umjesto nje na Eurosong treba ići ova grupa

Hrvoje Horvat i Ilko Čulić
Foto: Vecernji.hr
1/2
11.05.2018.
u 18:02

- Vidim da se predlaže Maja Šuput. Ma ona je cajka, i to loša. Postoji netko tko bi mogao zaitrigirati Europu, a to je grupa Nipplepeople. Rade odlične pjesme, a imaju i iskustva nastupa na najvećim pozornicima - rekao je Čulić.

Gosti u studiju Večernjeg.hr bili su glazbeni kritičari Hrvoje Horvat i Ilko Čulić, s kojima smo razgovarali oko novog hrvatskog debakla na Eurosongu.

- Ovo je debakl ponajprije HRT-a, jer će sutra u udarnom terminu imati malu gledanost. Tko će gledati HRT 1 kad nema naše pjesme u finalu - kazao je Ilko Čulić.

Hrvoje Horvat smatra kako je Eurosong odavno izgubio na kvaliteti, te kako veći uspjeh imaju oni koji smisle nešto novo. A koga bismo trebali poslati?

- Vidim da se predlaže Maja Šuput. Ma ona je cajka, i to loša. Postoji netko tko bi mogao zaitrigirati Europu, a to je grupa Nipplepeople. Rade odlične pjesme, a imaju i iskustva nastupa na najvećim pozornicima - rekao je Čulić. Pogledajte emisiju:

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Zgubider.
Zgubider.
18:46 11.05.2018.

Što god u drzavi treba odlučiti, dajte da narod odlučuje! Ti svi „stručnjaci“ doveli su drzavu na jedan korak dalje od ponora! Svaki pjesmuljak sa Rozginog ili Severininog zadnjeg albuma ulazi u finale i ostvaruje plasman u gornju polovicu! Svakojj bu**li je jasno kakvi pjesmuljci na Eurosongu prolaze, samo uhljebima sa HRTa ne.

RO
robertbruckner
18:45 29.05.2018.

Jo misljim da je treba poslat crvene kmerove a dirigent im moze biti cetnik Stazic.

RO
robertbruckner
18:44 29.05.2018.

Kaj je to cajka, nesam doma pak niti neznam kaj je to? kaj je to mozda zavijanje kojota u Preriji????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije