Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apel gledatelja

Poruka publike: Franki kapa do poda, ali vratite nam Doru

Foto: Youtube Screenshot
1/13
09.05.2018.
u 08:44

Na društvenim mrežama publika je uglavnom zadovoljna Frankinim nastupom na Eurosongu, ali smatraju da bi nam pjesmu sljedeće godine trebao napisati strani autor te da je potrebno vratiti Doru.

Ispod poruke koju je napisala na svom Instagramu obožavatelji su Franki Batelić u komentarima poručili kako nisu razočarani i smatraju da je s tako snažnom izvedbom i odličnim vokalom trebala biti u finalu.

– Ni jedne sekunde tvoga nastupa nisam osjećala razočarenje, hvala ti što si me večeras učinila ponosnom Hrvaticom! Za mene si apsolutna pobjednica samo TI! Baš mi je žao što nisi prošla. Vokalno si bila u top 3. Doslovno u večeri punoj falša i neugodnih tonova, jedna vrlo solidna izvedba. Čestitke! Ponosni na tebe! Volimo te – piše u nekima od komentara. Podršku i riječi ohrabrenja uputili su joj i obožavatelji iz Kolumbije, Poljske, Rumunjske....

Malo drukčija razmišljanja ima ostatak publike koji se oglasio na Facebook stranici Eurosong HRT.  Franku su neki pohvalili, ali pjesmom nisu zadovoljni i gledatelji apeliraju da se vrati Dora.

 

 

 

– Franki kapa do poda! Dala je sve od sebe, ali ipak mislim da je vrijeme da se vrati Dora – piše u jednom komentaru, dok u drugom piše:

– Slažem se s komentarima da treba vratiti Doru. Inače, to nije do HRT-a, ali Eurovizija bi također vratila staru slavu kad bi se vratila obveza pjevanja na materinjem jeziku. Ovako skoro svi pjevaju na engleskom i meni sve skupa sliči na drugorazredni britanski ili američki glazbeni festival.

Jedan gledatelj smatra kako bi nas spasio strani autor.

– Franka je bila super, ali pjesma nije bila toliko jaka u ovom polufinalu... da smo bili u drugom prošli bi....Franki inače leže brze pjesme i trebalo je ići na brzu varijantu jer očito publika to voli.... 2019. vratiti Doru i dopustiti stranim autorima da sudjeluju, Austriji su Bugari pisali koji su prošle godine bili drugi – piše u komentaru. 

1/8

Komentara 6

Avatar rubinet
rubinet
10:29 09.05.2018.

Zašto Hrvatska uopće sudjeluje na tom cirkusu?

TA
tamaris
09:22 09.05.2018.

Kakva pjesma, takav plasman. Franka mislila spojiti malo modernih melodija, malo pleši-pleš, izvijaj-izvijaij i da je to to. Jadno, površno, neinteligentno.

Avatar Apsalar
Apsalar
10:29 09.05.2018.

Ma kakvi stranci kakvi bakrači. Nek narod bira pjesmu, jer "stručnjaci" i Hrt nemaju blage veze. A što se eurosonga tiče sve je više gejast i dosadan. Najbolji su mi bili svi koji su pjevali na maternjem jeziku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije