Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Maja Ćustić emotivnom objavom oprostila se od kandidata: 'Otplesali smo naš posljednji ples'

Foto: Instagram
1/7
18.11.2022.
u 10:40

Šesta sezona showa 'Život na vagi' došla je do samog kraja, a ove subote doznat ćemo tko će biti pobjednik ove sezone i otići kući bogatiji s 150.000 kn.

Šesta sezona showa 'Život na vagi' opako se približava kraju, a pred kandidatima je ove subote i veliko finale u kojem se za glavnu nagradu bore Josip, Boris, Roko i Lara. Uoči samog finala od natjecatelja se oprostila i trenerica Maja Ćustić emotivnom objavom na Instagramu. 

- Otplesali smo naš posljednji ples u 6.sezoni Života na vagi. Dok ne uđeš u te cipele ne znaš što te čeka. Kamenčići koji ti smetaju, tijesne cipele..noge pune žuljeva... Ali na kraju hodaš ponosno i sretno jer su ljudi prepoznali koliko srce imamo..koliko smo se trudili i kroz što smo sve prolazili kako bi jednog dana s lakoćom svi skupa plesali na visokim vrhovima Gorskog kotara. Hvala kandidatima jer su nam vjerovali i dozvolili da ih vodimo kroz ovaj težak i trnovit put, ponekad je vidik bio maglovit, ali smo znali da nas već iza sljedećeg zavoja čekaju blistava iznenađenja. To je put života - poručila je Maja Ćustić. 

Lara je u 'Život na vagi' ušla sa 124,4 kilograma, a uspjela je skinuti ukupno 36,1 kilogram, Roko je stigao sa 158,8 kilograma, a  sada ima 50,5 kilograma manje. Sedam kilograma više skinuo je Josip koji je sa 172 kilograma pao na 114,3, dok je Boris s početne težine od 170 kilograma u finale stigao s 121 kg. Tko će postati pobjednik šeste sezone i otići kući bogatiji za 150.000 kn bit će poznato uskoro.

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma, sudarili se automobil i tramvaja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije