Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte video

Madonna u emisiji legla na voditeljev stol i pokazala stražnjicu: 'Ne! Prestani! Što radiš?'

Foto: PA/Pixsell
1/10
10.10.2021.
u 22:00

"Ne ne ne ne! Prestani! Ne znam što da radim?", mahnito je vikao Fallon, skidajući jaknu kako bi pokrio njezinu stražnjicu.

Kraljica popa Madonna (63) gostovala je u emisiji "The Tonight Show" Jimmyja Fallona, a njemu je pripredila itekakav show. A da je od nje nešto takvo i očekivao, govori i činjenica da je Fallon rekao publici da je nervozan zbog intervjua.

"Madonna je bila u emisiji mnogo puta i nikad ne radi ništa što planiramo", rekao je Fallon, na što mu je ona odgovorila: 

"Volim vas izluđivati i tjerati vas da mislite da ću učiniti nešto ludo", nasmijala se Madonna i nadodala da je njegov stol izgledao "previše normalno".

"Samo želim sve odgurnuti s njega i leći na nj", rekla je. "Guraj, guraj", rekao je Fallon i odmahnuo rukom. Kasnije u intervjuu, objašnjavajući svoje uvjerenje da su "umjetnici ovdje kako bi narušili mir", što je rekla nakon što je promovirala svoj novi dokumentarni film "Madame X" - skočila je na njegov stol.

"Ne ne ne ne! Prestani! Ne znam što da radim?", mahnito je vikao Fallon, skidajući jaknu kako bi pokrio njezinu stražnjicu. "Nitko ništa neće vidjeti!", uzviknula je dok je ustajala, prije nego što je publici pokazala stražnjicu.

Gledatelji u publici su prasnuli od smijeha, a neki su bili vidno šokirani što je podigla suknju kako bi namjerno pokazala stražnjicu. 

VIDEO>>Anatacha iz Supertalenta dirnula mnoge tužnom sudbinom: “Majka mi se javila i rekla da je pogriješila, a zvao me i otac”

 

Ključne riječi

Komentara 1

NE
Neutralac
05:57 11.10.2021.

Bolesna u glavu...stara zena poludila.... misli da je jos mlada....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije