Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godine nisu važne

Mlađe je slađe: Ljubavni parovi s velikom razlikom u godinama opet u centru pažnje

18.10.2013., Zagreb - Tina Vukov, pjevacica.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
10.03.2015.
u 10:59

Glumačka legenda Zvonimir Rogoz hrvatski je rodonačelnik "žanra" koji postoji otkad postoje i ljudi

Objavljena je vijest o vezi mlade pjevačice Tine Vukov (26) i dvostruko starijeg poduzetnika Luke Rajića. I svi odmah pričaju o ljubavnim i bračnim vezama u kojima je velika razlika u godinama među partnerima. Štoviše, radijske emisije pozivaju slušatelje da im jave što je njima draže. I onda se čude kako bi baš svi muškarci nešto mlađe, dok su slušateljice ipak suzdržanije?!

Nenadmašni Rogoz

No čemu se čuditi razlici u godinama u zemlji u kojoj je živjela glumačka legenda Zvonimir Rogoz, koji je sa 92 godine dobio sina sa ženom mlađom 56 godina. Papa Rogoz definitivno je hrvatski  "rodonačelnik žanra" koji postoji otkako postoje i ljudi, samo što danas te i takve veze nisu skrivene u privatnosti. Danas svi znaju da npr. Josip Radeljak reda mlađe žene, od Ene Begović preko Vlatke Pokos do Dolores Lambaše, baš kao što svi znaju i za gotovo trideset godina koje dijele Tomislava Horvatinčića od njegove djevojke Anice Đerđe Dilber.

Popis parova s velikom razlikom u godinama nastavljaju: Mišo i Lidija Kovač, Miro Ungar i njegova supruga Sara, četvrta po redu, Vlado Kalember i Ana Rucner koji su, dok je ljubav cvala, kao anegdotu pričali da je on generacija njenih roditelja.

Kao i njeni roditelji

I nije to samo estradna pojava. Prof. dr. Velimir Šimunić znatno je stariji od supruge Anite, a kroz smijeh se prisjeća kako je na prvi spoj došao s kćerima iz prvog braka. No u još uvijek konzervativnoj zemlji mnogo je manje parova u kojima je žena znatno starija. Prošlo se ljeto prašina digla oko Tanje Dragović kada se s trudničkim trbuščićem prošetala Stradunom držeći za ruku svog novog odabranika, dvanaest godina mlađeg Vlahu Arbulića.

>>Mlađe je slađe! Evo koje su domaće zvijezde izabrale mlađeg muškarca

Komentara 30

Avatar KAPELSKI
KAPELSKI
11:53 10.03.2015.

Ne znam, da je Luka ostao raditi u struci (vozač kamiona), da li bi bio tako seksi? Ili bi, možda, poster te iste gospodične imao zaljepljen u kabini kamiona. Nek se nađe.

LI
liskovaca
11:31 10.03.2015.

ima li koji siromah među ovim starcima?

Avatar krumpirsky
krumpirsky
12:53 10.03.2015.

sve za lovu , zakaj onda te mlade ne pokupe bauštelca,ovak je to neka vrsta legalne prostitucije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije