Naslovnica Showbiz Zvijezde

Mlađe je slađe: Ljubavni parovi s velikom razlikom u godinama opet u centru pažnje

Glumačka legenda Zvonimir Rogoz hrvatski je rodonačelnik "žanra" koji postoji otkad postoje i ljudi
10. ožujka 2015. u 10:59 30 komentara 41059 prikaza
18.10.2013., Zagreb - Tina Vukov, pjevacica. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

Objavljena je vijest o vezi mlade pjevačice Tine Vukov (26) i dvostruko starijeg poduzetnika Luke Rajića. I svi odmah pričaju o ljubavnim i bračnim vezama u kojima je velika razlika u godinama među partnerima. Štoviše, radijske emisije pozivaju slušatelje da im jave što je njima draže. I onda se čude kako bi baš svi muškarci nešto mlađe, dok su slušateljice ipak suzdržanije?!

Nenadmašni Rogoz

No čemu se čuditi razlici u godinama u zemlji u kojoj je živjela glumačka legenda Zvonimir Rogoz, koji je sa 92 godine dobio sina sa ženom mlađom 56 godina. Papa Rogoz definitivno je hrvatski  "rodonačelnik žanra" koji postoji otkako postoje i ljudi, samo što danas te i takve veze nisu skrivene u privatnosti. Danas svi znaju da npr. Josip Radeljak reda mlađe žene, od Ene Begović preko Vlatke Pokos do Dolores Lambaše, baš kao što svi znaju i za gotovo trideset godina koje dijele Tomislava Horvatinčića od njegove djevojke Anice Đerđe Dilber.

Popis parova s velikom razlikom u godinama nastavljaju: Mišo i Lidija Kovač, Miro Ungar i njegova supruga Sara, četvrta po redu, Vlado Kalember i Ana Rucner koji su, dok je ljubav cvala, kao anegdotu pričali da je on generacija njenih roditelja.

Kao i njeni roditelji

I nije to samo estradna pojava. Prof. dr. Velimir Šimunić znatno je stariji od supruge Anite, a kroz smijeh se prisjeća kako je na prvi spoj došao s kćerima iz prvog braka. No u još uvijek konzervativnoj zemlji mnogo je manje parova u kojima je žena znatno starija. Prošlo se ljeto prašina digla oko Tanje Dragović kada se s trudničkim trbuščićem prošetala Stradunom držeći za ruku svog novog odabranika, dvanaest godina mlađeg Vlahu Arbulića.

>>Mlađe je slađe! Evo koje su domaće zvijezde izabrale mlađeg muškarca

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti
 • liskovaca:

  ima li koji siromah među ovim starcima?

 • Avatar KAPELSKI
  KAPELSKI:

  Ne znam, da je Luka ostao raditi u struci (vozač kamiona), da li bi bio tako seksi? Ili bi, možda, poster te iste gospodične imao zaljepljen u kabini kamiona. Nek se nađe.

 • Avatar krumpirsky
  krumpirsky:

  sve za lovu , zakaj onda te mlade ne pokupe bauštelca,ovak je to neka vrsta legalne prostitucije