Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek fit

Luka Nižetić objavio fotografiju bez majice, a komentar mu je odmah napisala Nina Badrić

Foto: Promo
1/9
28.01.2021.
u 19:29

Pjevač iz Splita jedva čeka ljeto kada se seli u Komižu na Visu gdje ima svoj restoran.

Luka Nižetić s velikim nestrpljenjem čeka ljeto kada većinu vremena provodi u Komiži na Visu gdje ima svoj restoran. Prisjetio se tako na Instagramu pjevač prošlog ljeta i objavio jednu fotografiju uz ovaj potpis: Turban, teća, tabinja.. Jel i vi jedva čekate lito?
Odgovorila mu je brzo njegova kolegica Nina Badrić i napisala: Da, da opet odmaramo. Luka joj je na to odgovorio: 'Svirat ćemo k****!'. Ubrzo se ispod ove fotografije na kojoj pjevač iz Splita nema majicu i pokazuje svoje fit tijelo, povela vesela rasprava nakon ovih komentara. 

Luka je prošlo ljeto uspio otvoriti svoju Fabriku u Komiži koju vole i brojne poznate osobe, a Luka nam je prošlo ljeto otkrio i koje njegove delicije vole naši poznati.

- Puno je tu mojih dragih prijatelja i kolega koji svrate do restorana. Svake godine mi dođu Dino i Viktorija Rađa, Larisa Lipovac sa svojim društvom, Maksim Mrvica, Goran i Nives Ivanišević, kao i Janica Kostelić. Puno držim do mišljenja prijatelja jer znam da će biti iskreni i reći mi što im se sviđa više, a što manje. Dino Rađa je npr. ovog ljeta bio oduševljen pašta fažolom, Janica obožava burgere, a Maksim bruskete s kozicama. Goran Ivanišević i Nives svaki dan su dolazili na doručak gdje su kajgana i domaća granola s grčkim jogurtom i voćem bili njihovi favoriti. Zadovoljstvo je svakom ugostitelju, pa tako i meni, vidjeti kako njegovi gosti uživaju i daju kompliment na hranu, a još ako se zbog nje i vraćaju samo potvrđuje da ono što radimo, valjda radimo dobro - kazao nam je tada.

Foto: reuters

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar KALIMERO
KALIMERO
20:47 28.01.2021.

Njegovi gosti većinom deklarirani Jugović. To dovoljno govori i o njemu

Avatar KALIMERO
KALIMERO
20:45 28.01.2021.

Čovjek ode u egzil prema istoku.

LE
Leonn
21:45 28.01.2021.

Barem je zgodan i sexy decko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije