Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravlje

Glumica iskreno o problemu s kojim se suočava: Na terapije ću ići cijeli život

Foto: profimedia
1/5
28.01.2021.
u 12:40

Dakota Johnson otvoreno je progovorila o depresiji s kojom se suočila još kao 14-godišnjakinja.

Glumica Dakota Johnson u jednom intervju otkrila je kako se borila s depresijom od svoje 14 godine i zbog toga je išla i na psihoterapije. Pandemija koronavirusa utjecala je na njezino mentalno zdravlje jer su tijekom lockdowna bili ograničeni socijalni kontakti i to je imalo posljedice na Dakotu, o čemu je ispričala sve i u showu svoje kolegice Drew Barrymore.

- Na terapije ću sigurno morati ići do kraja života, ali to je dobro jer zapravo nikada ne prestajemo učiti kako biti čovjek. Meni psihoterapije zbilja pomažu i zahvalna sam na tome. Sretna sam i što me okružuju ljudi koji me potiču da govorim o svojim problemima i da se otvorim - rekla je glumica gostujući u showu. Tijekom karantene dosta vremena provodila je istražujući o depresiji i sudjelovala je u online tečajevima koji se bave ovom problematikom.

Dakota je u vezi s glazbenikom Chrisom Martinom koji joj je velika podrška. Nedavno su 30-godišnja glumica i njezin 43-godišnji odabranik počeli živjeti zajedno u svom novom domu u Malibu koji su zajedno kupili u listopadu za 12.5 milijuna dolara. Kod kupnje ove kuće paru, koji je u vezi tri godine, bilo je važno da kuća ima i dječje sobe za Chrisovu djecu iz braka s glumicom Gwyneth Paltrow.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ante433
ante433
13:28 28.01.2021.

Tako se to radi u pravoj i pravnoj državi ako je zakon zakon je za sve ako si prekršio zakon plati pa se zali i ako si upravu novci Ce bit vraceni ako nisi babo ručo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije