Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 200
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI PREMIJERE

Lokas nam je otkrio kako mu je bilo na snimanju prve Potjere: 'Svi su me zvali Tarik'

Joško i Tarik dobro su rasploženi
Foto: Privatni album
1/3
16.09.2019.
u 16:50

- S Potjerom se sve dogodilo naglo i potpuno ludo. Tarik koji izlazi iz formata, ja na snimanju serije "Nestali" - ispričao nam je Lokas

Joško Lokas danas će prvi put na HRT-u voditi kviz Potjera, kojeg je preuzeo od Tarika Filipovića. Nakon šest sezona i 826 epizoda Potjere, Tarika ćemo od četvrtka ponovno gledati u popularnom Milijunašu. Prije večerašnje epizode Lokas nam je ispričao kako je doživio snimanje svoje premijerne epizode Potjere: 

- S Potjerom se sve dogodilo naglo i potpuno ludo. Tarik koji izlazi iz formata, ja na snimanju serije "Nestali". On i ja se čujemo telefonom. Silazim s Velebita i dolazim ne pregovore koji završavaju vrlo brzo. Priopćavaju mi kako Potjera ide u novu sezonu i da snimam za par dana. Par dana? E tu vidim u što sam se uvalio (smijeh). Zovem Tarika. Par dana? Čudi se Tarik. Obojica se smijemo. Ja se vraćam na Velebit. Tarik ulazi u studio i snima posljednje Potjere. Zovu me natrag kako bismo obojica bili na njegovoj posljednjoj Potjeri u studiju.

U međuvremenu Tarik dolazi na Velebit jer ima super ulogu u seriji.  Snimamo njega. Nemamo kad probati. Rastajemo se. Čujemo se mobitelom radi savjeta, najčešće iz auta jer ne postoji drugi način. U sljedećem trenutku već sam u odijelu. Imamo probu. Jednu jer nema se vremena (smijeh). Tarik je u studiju na toj probi. Dobacuje mi neke savjete. Na probi je i Morana. Morana pomaze. Pita koliko će proba biti. Tarik i ja u isti glas vičemo "jedna". Morana nas gleda. Smijemo se svo troje. Ekipa u studiju strpljivo gleda i čeka.

Pomaže svatko savjetom. U tom trenutku ulazite u tunel informacija koje su dobronamjerne, ali često različite. S nama su urednici Sedmak i Grković. Bodre nas. Daju savjete, a traka sa savjetima je prepuna. Savjeti polako padaju s nje. Hvatam samo one koje mislim da mogu primijeniti. Budim se. Oblačim odijelo jer snimam prvu Potjeru sezone. Tarik zove dok se brijem. Pričamo na speakerphone. Izlazim iz stana. Ulazim u auto. Zovem Tarika jer mi je nešto ostalo nerazjašnjeno. On strpljivo odgovara. Smijemo se. Obećavamo si da si ovo više nikad nećemo priuštiti u životu. U studiju sam. Svi me zovu Tarik i daju posljednje upute u kojima Tarik to radi ovako i onako. Isključujem se.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Puštam ih da rade na način kako su to radili i do sad jer je nemoguće meni, a kamoli njima naviknuti se na ovu situaciju. Mladen Vukorepa je prvi lovac. Srećom znamo se od prije jer je rasturao u kvizovima koje sam vodio, ali od početka (smijeh). Kreće prvi akcent. Slušam ga. Izgovaram tekst koji je uobičajen. Nakon toga stajemo i idemo dalje. Premještaju se pozicije. U tom trenutku izdvojim se iz cijele situacije i pogledam bučni mravinjak. Kreće priprema za igru. Zastanem i kažem sam sebi: 'Igra je bitna a kasnije dolaze međuljudski odnosi.' Odlučujem se koncentrirati samo na to da igra bude ok.

Završava snimanje prvog dana. Snimili sve po planu. Palim mobitel. Tamo je već nekoliko Tarikovih poruka. Zovem ga. Smijemo se dok razgovaramo. Odlazim kući. Gasim sve jer sutradan opet snimam dvije emisije. Kući prepričavam Jeleni dan. Ona se smije i pita da li ju zaje... Pitamo se zašto se sve uvijek radi 5 do 12. Zato jer uvijek mora doći i 5 do 12. Smijemo se opet. Odlazim u krevet. Palim mob i zovem Tarika. Imam još neka pitanja... Gotovo je. U mašini sam. Vrijeme je za Potjeru.

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije