Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Dario nikada nije imao djevojku, nada se da će srodnu dušu upoznati u showu

Foto: RTL
1/2
30.03.2018.
u 21:01

Mladi farmer kaže kako mu je u odnosu najvažnija vjernost i zato preljub nikada ne bi oprostio

Dario Gašparić u show "Ljubav je na selu" prijavio se kako bi upoznao onu pravu koja bi mu bila oslonac i potpora u životu, piše RTL.

Mladi farmer kaže kako mu je u odnosu najvažnija vjernost i zato preljub nikada ne bi oprostio. Ne skriva da je sramežljiv kada su u pitanju djevojke jer nikada nije bio u pravoj vezi, ali trudit će se tu sramežljivost prikriti romantičnim gestama.

Buket cvijeća ili romantična večera njegovi su aduti u osvajanju djevojaka koje će odabrati. Dario ima veliko imanje na kojem uzgaja krave, koze i konje a kada ne radi voli dobro zafeštati s prijateljima i zasvirati harmoniku.

Hoće li mladi i vrijedni Dario u popularnom showu „Ljubav je na selu“ pronaći idealnu djevojku u kojoj će pronaći prijatelja i ženu u jednom, doznajte u novoj sezoni od ponedjeljka, 2. travnja od 20 sati na RTL-u!

1/26

Komentara 1

CO
covjek00
23:51 30.03.2018.

Ovo nije članak nego reklama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije