Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treća sreća

Ne odustaju: Ines i Nikolina ljubav na selu traže treći put

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/9
11.04.2018.
u 18:15

Ines Petrić i Nikolina Cvek nove su stare kandidatkinje koje ne odustaju od ideje da svoju ljubav pronađu na selu.

Počela je nova sezona RTL-ove emisije “Ljubav je na selu”, a među novim kandidatima gledatelji su prepoznali neka lica. Sreću u ljubavi ponovno su potražile Nikolina Cvek i Ines Petrić. Za obje djevojke riječ je o trećoj sreći.

– Nemam konkurenciju. Ja sam konkurencija! Ne odustajem i idem dalje jer ja to mogu, želim i hoću. Kada nešto hoću, postići ću to i nije me briga što će netko misliti o meni. Bitno je da pronađem ljubav svog života – rekla je 26-godišnja Nikolina. Trgovkinja iz Rijeke prijavila se i odabrala 34-godišnjeg Josipa Ćiritovića iz Benkovca jer je osjetila da bi on mogao biti onaj pravi.

– Prijavila sam se jer mi se Josip svidio i mislim da je stvoren za mene. Privukli su me njegova iskrenost i osobine. Dobar je dečko – rekla je Nikolina te dodala da općenito od muškarca traži iskrenost i da ima dobar karakter. Voli zabavne dečke, veze shvaća ozbiljno, a misli da godine nisu bitne. Nikolina je nedavno ostala bez majke, a ona ju je poticala da pronađe ljubav

– Govorila mi je da želi da se zaljubim, ali da ostanem svoja. Puno me toga naučila u životu – ponosno je rekla Nikolina te otkrila da je treći dolazak u emisiju bio lakši jer je znala proceduru.
– Vjerujem u treću sreću – zaključila je. Čini se da Josip traži iste osobine kad je riječ o nježnijem spolu jer mu je Nikolina odmah zapela za oko.

Kod Domagoja Škobića prijavila se 44-godišnja Ines Petrić koja je u prethodnim sezonama bila kod Andre Bogunovića i Gorana Špehara. Iako se nadala da će zaiskriti između nje i slavonskog zemljoposjednika i biznismena, Andro je iznenadno najavio svoj odlazak iz emisije.

– Iskreno, ja sam se nadao da nisam prošao – rekao je Domagoj, jer ga je sin zamolio da ne sudjeluje u emisiji, a odlučio je poštovati volju djece te zahvalio djevojkama koje su mu poslale pisma. Iako Domagoja više nema u emisiji, Ines će nastaviti tražiti ljubav u showu pa se nada da će kliknuti s nekim od ostalih kandidata. Kako kaže vlasnica frizerskog salona, traži muškarca koji zna što želi. Bitan joj je karakter i da muškarac ima ciljeve za sljedećih pet godina. Novac joj nije bitan, a imala je ponude za brak i lagodan život. Muškarci, kada je pogledaju, često pomisle da je lijena i jer je uvijek dotjerana i našminkana, ali iznenade se kada otkriju koliko je zapravo sposobna i koliko toga zna napraviti.

1/26

Komentara 9

VE
vedran69
19:17 11.04.2018.

Desile su mi se greške u životu, a bio sam sigurno i kojoj ja greška, ali ove dvije su...kvare vid tim izgledom.

BO
bozzika
01:06 12.04.2018.

one misle da će svojim driblizima kao i ona jadnica Antonija Blace koja se popošala kroz hlace covjeku za vrat,postati voditeljice,zaar je došlo vrijeme da se javno treba popisati na nekoga da bi postao slavan,sramota koga vi gurate,umjesto da ih gurnete u koš za smeće vi ih gurate tamo di ljudima trebaju biti cijelo vrijeme pred očima,a i djeci,i onda će te pisati što to djeca rade

GR
grodar
20:06 11.04.2018.

Zasto se ne snima ljubav je u zoo-u?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije