Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi mama

Lima u gaćicama i halterima u španjolskom V magazinu

Adriana Lima
V Magazin
23.06.2010.
u 09:40

Brazilska ljepotica i supruga srbijanskog košarkaša Marka Jarića razgolitila se na naslovnici časopisa i tako pokazala kako se samo sedam mjeseci nakon poroda vratila u formu.

Adriana Lima vratila se u svoju manekensku formu nakon rođenja kćeri Valentine u studenom prošle godine, i ponosno je to odlučila pokazati javnosti. Razgolićena brazilska ljepotica krasi naslovnicu novog broja španjolskog izdanja V magazina koji je Limu svrstao među 50 žena sa najseksepilnijim tijelom.

Supruga srbijanskog košarkaša Marka Jarića na naslovnici se pojavila samo u gaćicama, halterima i samostojećim čarapama dok joj grudi prekriva logo časopisa. Iako nitko na njenom tijelu ne primjećuje nikakve nedostatke, ona je jako kritična i kaže kako se još uvijek nije dovela u savršenu formu, ali zato svakodnevno trenira kako bi postigla taj rezultat.

Komentara 2

OB
-obrisani-
23:38 23.06.2010.

na ulicama u hrvatskoj svaka gruga cura je ljepša od limačice

KR
kreont
10:14 23.06.2010.

Sve su iste kao i nivec celzijus. Sponzoruše. Neka kopa pa će vidit kako se fino dobiva top linija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije