Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugačije?

Lile i Žanamari srele se na partyju na bazenu, pogledajte kako izgledaju na nefotošopiranim fotkama

Split: U hotel Radisson Blu Resort & Spa održan Cosmopolitan pool party
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/20
16.07.2021.
u 12:36

Budući da fotografije nisu retuširane u aplikacijama, poneki su primijetili i da se razlikuju od onih koje objavljuju na društvenim mrežama, pogotovo u licu.

Pjevačice Lidija Bačić Lille (35) i Žanamari Perčić (39) nedavno su snimile objavile spot za duet 'Stop' koju su premijerno izvele na CMC festivalu u Vodicama, a na YouTubeu je u samo jedan dan skupio 100.000 pregleda te ušao u trending.

Seksi pjevačice srele su se u Splitu na jednom ljetnom partyju i spremno su pozirale fotografima.

15.07.2021., Split - U hotel Radisson Blu Resort & Spa odrzan je Cosmopolitan pool party. Lidija Bacic, Zanamari Percic. Photo: Milan Sabic/PIXSELL
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Budući da fotografije nisu retuširane u aplikacijama, poneki su primijetili i da se razlikuju od onih koje objavljuju na društvenim mrežama, pogotovo u licu.

15.07.2021., Split - U hotel Radisson Blu Resort & Spa odrzan je Cosmopolitan pool party. Zanamari Percic Photo: Milan Sabic/PIXSELL
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Lile često ponosno ističe kako ne koristi Photoshop za fotografije koje objavljuje, a sami ćete najbolje prosuditi je li to istina. 

15.07.2021., Split - U hotel Radisson Blu Resort & Spa odrzan je Cosmopolitan pool party. Lidija Bacic. Photo: Milan Sabic/PIXSELL
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Podsjetimo, fanovi su ostali iznenađeni vidjevši prizore iz spota. U videu su pjevačice polugole te još se izdvajaju automobili i igra golfa, a komentari fanova su pozitivni.

„Meni je ovo zakon ! Super zvuče i pjesma je baš dobra“, napisala je u komentarima jedna osoba. „Pjesma je savršena, a spot vrh. Bravo, cure“, još je jedan komentar. 

VIDEO>> Britney prvi put javno o svom životu: "Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu i depresivna sam"

Komentara 6

CR
crna.rupa
13:52 16.07.2021.

Ajd Žanamari bar zna pričati i razumiješ ju ali ovoj drugoj ne smiješ dozvoliti da zine i nešto kaže.

Avatar IvanR
IvanR
13:12 16.07.2021.

2 goblena

Avatar B.Geserit
B.Geserit
12:58 16.07.2021.

A njih netko gleda zbog lica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije