Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sama se i šminka

Voditeljica pokazala kako izgleda njezin radni dan na HRT-u u doba korone

Mirna Maras
Foto: HRT
1/7
02.04.2020.
u 08:00

Mirna Maras prije ulaska u zgradu HRT-a morala je izmjeriti temperaturu baš kao i svi ostali zaposlenici

Pandemija koronavirusa dovela je do toga da većina zaposlenih radi od kuće, ali to nije sasvim moguće kod određenih zanimanja pa tako voditeljica Mirna Maras i dalje dolazi na svoje radno mjesto na HRT-u kako bi s kolegom Duškom Čurlićem snimila nove emisije "TV Binga".

Voditeljica je na društvenim mrežama podijelila nekoliko fotografija koje najbolje opisuju koliko se sada razlikuje njezin dolazak na posao. Na HRT-u paze na zdravlje i sigurnost svojih zaposlenika i na ulasku u zagradu svima mjere temperaturu i Mirna je objavila fotografiju napisa koji stoji na ulazu: Obavezno mjerenje temperature za sve! Nakon što je toplomjer pokazao da Mirna ima normalnu temperaturu mogla je ići prema studiju.

 

Kako u situaciji dok vlada pandemija socijalni kontakti na radnom mjestu su ograničeni pa je voditeljica prvi put sama napravila šminku i frizuru, a i s kolegom Duškom se držala na propisanoj udaljenosti od dva metra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije