Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavni zavodnik

Leonardo DiCaprio ponovno ljubi mlađu od 25 godina: Nova odabranica je manekenka Eden Polani

leonardo di caprio
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
07.02.2023.
u 15:25

Inače, Eden je i poznata influencerica koju na Instagramu prati više od 200 tisuća ljudi.

Slavni zavodnik Leonardo DiCaprio (48) nedavno ljubi izraelsku manekenku Eden Polani (19). Par je nedavno uhvaćen zajedno na zabavi 32-godišnje Ebony Riley koja je slavila nove glazbene uspjehe. Nije poznato kako se par upoznao, ali na partyju glazbenice nisu skrivali zaljubljene poglede.

Inače, Eden je i poznata influencerica koju na Instagramu prati više od 200 tisuća ljudi. Njezini pratitelji pod najnovijim objavama pišu kako nisu sretni što je u vezi s poznatim glumcem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eden Polani (@edenpolanii)

"Ne znaš li njegovu povijest ljubavnih veza? Ostavit će te kada napuniš 25 godina", "Ostavi ga", "Ajme, pa on je prestar za tebe", pišu joj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eden Polani (@edenpolanii)

Manekenka dolazi iz Izraela, baš kao i Leova dugogodišnja bivša djevojka Bar Refaeli (37). Oscarovca inače prati reputacija zavodnika koji ne izlazi s djevojkama starijim od 25 godina. 

Glumicu i model Camilu Morrone prošle je godine stiglo "prokletstvo Leovih djevojaka", koje je još prije četiri godine primijetio jedan korisnik Reddita. Naime, on je tada objavio graf koji pokazuje kako oskarovac nikad nije bio u vezi s djevojkom starijom od 25 godina. Sve njegove javnosti poznate djevojke ostavljao je najkasnije nakon što bi proslavile 25. rođendan, a to se dogodilo i Camili. 

Kad je Leonardo imao 24 godine, započeo je vezu s Gisele Bundchen kojoj je tad bilo 18. U vezi s njom glumac je izdržao pet godina, od 2000. do 2005. Nakon prekida s Gisele, Leo je na jednoj zabavi upoznao manekenku Bar Refaeli. Ona je tada imala 20 godina, a netom prije nego što je navršila 25., prekinuli su. Razlog je navodno bio taj što su se udaljili, a postojala je i priča da su prijatelji i obitelj na Lea vršili pritisak da se skrasi. Tugu nakon prekida s Gisele kratio je 2011. godine u petomjesečnoj vezi s glumicom Blake Lively koja je tada imala 23 godine. 

Poslije Blake, Leovo srce zarobila je Victorijina anđelica Erin Heatherton koja je tada imala 22 godina. Veza je potrajala 11 mjeseci. Toni Garrn također je Victorijina anđelica koja je s Leom prohodala kad joj je bilo 20 godina, a njemu 38. Bili su zajedno godinu i pol dana. 

Kelly Rohrbach je jedina djevojka koja je s Leonardom prohodala na dobnoj granici od 25 godina, no njemu je tada bilo 40. Zajedno su uživali u prirodi, brali cvijeće, vozili bicikle, šuškalo se da su zaručeni, no prekinuli su nakon samo šest mjeseci. Nakon Kelly, Leonardo je prohodao s danskom manekenkom Ninom Adgal. Iako su mnogi mislili da bi se upravo s njom tada 42-godišnji glumac mogao skrasiti, kad je Nina napunila 25, ostavio ju je. 

Camilom Morrone bio je u vezi od prosinca 2017. godine, a prvi put u javnosti viđeni su u veljači 2020. na dodjeli Oscara. Kako je medijima kazala sama Morrone, upoznao ih je njen očuh Al Pacino kada joj je bilo samo 10 godina. 

VIDEO Domaći glumci koji su zbog loših životnih odluka završili na prosjačkom štapu i u pučkoj kuhinji

Komentara 1

Avatar neugodan
neugodan
15:53 07.02.2023.

da ju ljubi obican muskarac javnost bi mu rekla da je pedofil. kada to radi slavna osoba sve je po ps-u!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije