Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV VODITELJICA

Anja Alavanja se udala! Nosila je lepršavu vjenčanicu, a fotografije su objavili njezini prijatelji

Foto: Instagram
1/9
12.09.2021.
u 11:50

- Udali smo Anju. Plavuše se više zabavljaju - napisala je prijateljica i kolegica mladenke Ana Miščević u opisu fotografije.

Voditeljica Anja Alavanja (39) udala se ove subote za ekonomista i nogometnog trenera Vedrana Viljevca. Fotografije sa svadbenog slavlja podijelila je prijateljica i kolegica mladenke Ana Miščević. Na fotografiji objavljenoj na društvenim mrežama, njih dvije poziraju ispred crkve, a Miščević je kratko u opis napisala 'ljubav'.

Osim fotografije s mladenkom, Anjina prijateljica podijelila je fotografiju i s drugim uzvanicima, nastalu na istom mjestu. „Udali smo Anju. Plavuše se više zabavljaju“, napisala je u opisu te fotografije.

Mladenka je izabrala lepršavu vjenčanicu za svoj veliki dan, a buket je bio zeleno-bijeli. Kosu je raspustila, a imala je i blage lokne. 

 

 

Podsjetimo, voditeljica i njezin izabranik nedavno su dobili sina Dana, a u intervjuu za Večernji list tada je istaknula da svoju ljubav planira okruniti brakom. Dodala je da žele intimnu ceremoniju te dobar tulum. Inače, voditeljica iz prijašnjeg braka s glazbenikom i ekonomistom Željkom Romcem ima sinove Ivora i Jakova.

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: 'Nije me sramota zbog onog što radim'

Ključne riječi

Komentara 9

DL
dvanaest_legija
12:40 12.09.2021.

Opet se udala? Kad će slijedeći put, zna li se šta?

Avatar drug Joža
drug Joža
12:51 12.09.2021.

Opet? Drago mi je da je ponovno našla ljubav svog života.

Avatar Member berries
Member berries
13:08 12.09.2021.

Šta je to vijest, ka da nije i prije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije