Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševljena

Lejla Filipović se pohvalila iznenađenjem koje joj je Tarik ostavio na stolu večer prije rođendana

Foto: Davor Javorović/Dubravka Petrić/Pixsell
1/15
07.10.2021.
u 20:20

- Osjećaj još ljepši jer je prepuna dvorana uživala u Tarikovoj monodrami “Ćiro”. Dečki ni ovaj put nisu pristali da podijelim zajedničke fotografije, ali barem su rado preuzeli uloge fotografa - pohvalila se bivša Missica.

Glumac i voditelj Tarik Filipović (49) i njegova supruga Lejla (44) na društvenim mrežama otkrili su kako provode dane. Naime, bračni par je s djecom otputovao u Prag, gdje kako kažu nikad nisu bili. „Prvi put u Pragu“, napisala je Lejla pored zajedničke fotografije koju je objavila na Instagramu. „Premalo vremena za vidjeti sve ljepote ovog čarobnog grada, a opet dva dana prepuna divnih dojmova. Osjećaj još ljepši jer je prepuna dvorana uživala u Tarikovoj monodrami “Ćiro”. Dečki ni ovaj put nisu pristali da podijelim zajedničke fotografije, ali barem su rado preuzeli uloge fotografa“, pohvalila se bivša miss. Na fotografiji supružnici poziraju zagrljeni te se vidi kako uživaju u lijepom danu. 

U komentarima su im pratitelji poručili da su 'slatkice' te dodali da je Prag 'najdivniji grad'. „Uživajte“, još je jedan od komentara, a pratitelji su im ostavili i mnoga srca. 

No, nakon dva dana u Pragu, vratili su se kući. Lejla inače danas slavi svoj 45. rođendan, a baš na taj dan Tarik je morao ponovno otputovati, stoga joj je odlučio poklon dati malo ranije.

"Mužić sutra rano putuje pa su pokloni stigli malo ranije", napisala je uz fotografiju predivnog buketa crvenih ruža. 

Foto: Screenshot Morski.hr

Kasnije je pokazala i da je od sinova Armana i Dine dobila dvije crvene ruže i dvije omotnice.

Tarik se na Instagramu osvrnuo na njezin poseban dan. "Sretan rođendan ljubavi. Prvi da nisam uz tebe, nadam se slijedećih još barem toliko zajedno koliko danas slaviš", napisao je voditelj pored njezine fotografije.

Podsjetimo, supružnici Filipović svoju ljubavnu priču započeli su prije 16 godina nakon što se bivša Miss Hrvatske rastala od Dade Majolija, brata izbornice ženske teniske reprezentacije Ive Majoli. Lejla je u braku s Dadom dobila i sina Dinu, a s Tarikom  ima sina Armana

VIDEO Severina odustala od showa na 'Dodikovoj telelviziji': Ne želim imati veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije