Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila i fotografiju

Influencerica Sonja Kovač otkrila što je radila za vrijeme pada društvenih mreža: 'Zvali su me cijeli dan'

Zagreb: Sonja Kovač s plesnim partnerom Gordanom prošetala centrom grada
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/9
07.10.2021.
u 10:00

Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica koju samo na Instagramu prati više od 510 tisuća ljudi osvrnula se na pad društvenih mreža i svojim pratiteljima otkrila što je radila dok društvene mreže nisu bile u funkciji.

Svijet još uvijek ne prestaje brujiti o padu Facebooka, Instagrama i Whatsappa koji je u ponedjeljak iznenadio milijune korisnika diljem svijeta. Nekima od njih društvene mreže glavno su oruđe za rad, a jedna od njih je i Sonja Kovač. Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica koju samo na Instagramu prati više od 510 tisuća ljudi osvrnula se na pad društvenih mreža i svojim pratiteljima otkrila što je radila dok društvene mreže nisu bile u funkciji. 

- Jučer su me cijeli dan zvali novinari pitajući sto sam radila ovih dana kad su pale društvene mreže!? Kako misle što sam radila? Pa grlila se kao i svaki dan! 🤷🏼‍♀️🤗😜 Tagaj nekoga za zagrljaj! - napisala je Sonja uz fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju svog dugogodišnjeg dečka Gorana Mandića. 

lnače, par je u vezi više od devet godina, a spojila ih je strast prema putovanjima, ali i pokeru zahvaljujući kojem je Goran prije pandemije putovao diljem svijeta i osvajao turnire. U Zagrebu su početkom godine kupili i zajednički stan čime se Sonja pohvalila na društvenim mrežama. „Vlasnici doma! Nazdravimo za novo poglavlje u životu. Kako nije bilo putovanja napokon sam se uhvatila u koštac s traženjem vlastite nekretnine umjesto hodanja po bijelom svijetu!“, napisala je na društvenim mrežama influencerica uz fotografiju na kojoj se par ljubi u novom stanu. Dodajmo još i da je ona stan pokazala svojim pratiteljima, a dugo se pričalo o cijeni i lokaciji na kojoj se stan nalazi. 

VIDEO Anatacha iz Supertalenta dirnula mnoge: “Majka mi se javila i rekla da je pogriješila, a zvao me i otac”

Ključne riječi

Komentara 2

GE
Germanicus
10:53 08.10.2021.

Bolesno!

SK
skupiduša
14:06 07.10.2021.

Nije smak svijeta, uvijek postoji alternativa, čemu toliko prenemaganje i jadikovanje!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije