Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBIJEDIO RAK

Legendarni glumac oporavlja se nakon teške operacije

Ryan O'Neal
Foto: Guliver/X17
1/4
13.09.2017.
u 09:43

– Imam volju i želju boriti se protiv svih ovih stvari, no ako i umrem, barem ću napokon biti sa svojom djevojkom. Ona se nije bojala smrti, pa se neću niti ja bojati – izjavio je nedavno O'Neal, misleći na Fawcett, koja je prije osam godina preminula od raka jetre.

Legendarni glumac Ryan O'Neal (76) oporavlja se u Malibuu nakon operacije raka prostate. Nakon što je otpušten iz bolnice, prošetao je uz pratnju sina Redmonda kojeg je dobio s pokojnom Farrah Fawcett. O'Neal se osjeća dobro, iako se liječnici boje da mu se vratila leukemija koju je pobijedio.

– Imam volju i želju boriti se protiv svih ovih stvari, no ako i umrem, barem ću napokon biti sa svojom djevojkom. Ona se nije bojala smrti, pa se neću niti ja bojati – izjavio je nedavno O'Neal, misleći na Fawcett, koja je prije osam godina preminula od raka jetre.

O'Neal se ne boji pričati o svojoj bolesti, a na Instagramu je objavio i video na kojem šeta u Malibuu u pratnji sina i psa.

 

Walking with my boys... @patrick_oneal #mozartthedog #beachwalk

A post shared by Ryan O'Neal (@ryan_o_neal) on

Iza O'Neala je uspješna TV i filmska karijera, a najpoznatiji je po ulogama u seriji "Gradić Peyton" i filmu "Ljubavna priča", za koji je i zaradio nominaciju za nagradu Oscar.

Komentara 11

Avatar BUJICA
BUJICA
12:51 13.09.2017.

Ryan,svaka čast,na borbi protiv takove bolesti.

M3
Miške 3
14:59 13.09.2017.

I ja isto, radikalno operirao rak prostate.. 4 mjeseca nakon toga ne možete dići ni litru kisele vode. Ali život ide dalje i treba mu se radovati. I treba govoriti o toj bolesti i operacijama da drugi na vrijeme idu k liječniku na kontrolu. Kako je u novinama javljano operirao ga je i Ćiro Blažević, Andrija Hebrang, Franjo Gregurić, Davor Štern, Robert de Niro itd . Treba ohrabriti dečke da već nakon 40. idu na pregled prostate. Posebno ako imaju jaki testosteron i ako je u porodici.

AU
austrougarskigeneral
10:16 14.09.2017.

sve najbolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije