Naslovnica Showbiz Hollywood

Legendarni glumac oporavlja se nakon teške operacije

– Imam volju i želju boriti se protiv svih ovih stvari, no ako i umrem, barem ću napokon biti sa svojom djevojkom. Ona se nije bojala smrti, pa se neću niti ja bojati – izjavio je nedavno O'Neal, misleći na Fawcett, koja je prije osam godina preminula od raka jetre.
13. rujna 2017. u 09:43 11 komentara 39832 prikaza
Ryan O'Neal
Foto: Guliver/X17
Pogledajte galeriju 1/4

Legendarni glumac Ryan O'Neal (76) oporavlja se u Malibuu nakon operacije raka prostate. Nakon što je otpušten iz bolnice, prošetao je uz pratnju sina Redmonda kojeg je dobio s pokojnom Farrah Fawcett. O'Neal se osjeća dobro, iako se liječnici boje da mu se vratila leukemija koju je pobijedio.

tatum (1) RYAN O'NEAL Ryan O'Neal: Moja djeca i ja uništili smo Farrah Fawcett

– Imam volju i želju boriti se protiv svih ovih stvari, no ako i umrem, barem ću napokon biti sa svojom djevojkom. Ona se nije bojala smrti, pa se neću niti ja bojati – izjavio je nedavno O'Neal, misleći na Fawcett, koja je prije osam godina preminula od raka jetre.

O'Neal se ne boji pričati o svojoj bolesti, a na Instagramu je objavio i video na kojem šeta u Malibuu u pratnji sina i psa.

 

Walking with my boys... @patrick_oneal #mozartthedog #beachwalk

A post shared by Ryan O'Neal (@ryan_o_neal) on

Iza O'Neala je uspješna TV i filmska karijera, a najpoznatiji je po ulogama u seriji "Gradić Peyton" i filmu "Ljubavna priča", za koji je i zaradio nominaciju za nagradu Oscar.

VIP izdvaja za Vas