Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Singl i obljetnica

Lea Mijatović: Veseli me što ću prvi put pjevati s Kemalom Montenom

teska industrija (1)
Foto: PR Foto
1/7
19.09.2013.
u 15:34

Grupa Teška industrija slavi 40 godina od svog osnutka. Jubilej je zamišljen sa regionalnom koncertnom aktivnošću, gdje će biti uključena tri najveća grada regije, Zagreb, Beograd i Sarajevo.

Grupa Teška industrija slavi 40 godina od svog osnutka. Jubilej je zamišljen sa regionalnom koncertnom aktivnošću, gdje će biti uključena tri najveća grada regije, Zagreb, Beograd i Sarajevo. Potom će na red doći i ostali gradovi. Prvi i najznačajniji koncert održat će se u Zagrebu u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 15. listopada 2013. godine.

Potvrđeni gosti koncerta zasada su Kemal Monteno, Arsen Dedić, Halid Bešlić, Zoran Predin te još neki gosti iz Sarajeva i regije. Uoči koncerta, ekipa ne prestaje s konstantnim radom, stoga su ovih dana objavili novi singl, pjesmu \'Pomračenje srca\'. Dugovječnoj grupi pridružila se prije četiri godine i zgodna Splićanka, Lea Mijatović.

Lea Mijatović: Pomalo sam nesvjesna veličine svega što se događa oko mene

U intervjuu za Večernji.hr otkrila je kako se s ekipom sprema za koncert 15. listopada te koliko još uvijek pokušava doživjeti što se oko nje događa. - Ja uvijek nekako ističem kako sam pomalo nesvjesna veličine svega što se događa oko mene jer sam duboko unutra, u priči i proživljavam to sve kao nešto normalno jer se smatram profesionalcem po svom pristupu svemu, a i okružena sam velikim profesionalcima i mislim da tu leži sva jednostavnost. Četiri godine su već iza nas, dva albuma, preko stotinu koncerata, a mi se veselimo svakom novom projektu kao da je prvi, ispričala je Mijatović.

Sretna zbog nastupa s Kemalom Montenom

Osvrnula se i na nastup, tijekom kojeg će zaista zapjevati s velikanima. - Na samom početku koncerta bit će prikazan jedan kratki film o povijesti \'Teške industrije\', naši kostimi bit će na tragu streampunk kulture, glazbeno će biti puno iznenađenja, a po pitanju scenografije samo ću reći da se svega prihvatio naš Ivica Propadalo. Jako me veseli što ću po prvi puta imati priliku uživo zapjevati s našim dragim Kemalom Montenom pjesmu \'Majske kiše\' koja nam je donijela toliko uspjeha. Svi gosti veliki su umjetnici i stvarno je čast što ću sa svima njima dijeliti pozornicu, kaže simpatična glazbenica. Novu pjesmu \'Pomračenje srca\' premijerno će uživo izvesti u Lisinskom, čemu se Lea iznimno veseli. Nakon održavanja jubilarnih koncerata, ekipa Teške industrije ne namjerava stati. Kada odrade sve planirane koncerte, očekuje ih snimanje spota za novu pjesmu te novogodišnji koncert na Stradunu.

>>Teška industrija 40 godina nakon

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije