Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Larisa Lipovac Navojec nije mogla sakriti suze: Dirnuli ste me, a otac te sigurno gleda od gore

Foto: Nova TV
1/6
07.03.2022.
u 09:20

Filip Vidović i Paula Jeričević žiri i publiku su oduševili svojom izvedbom bečkog valcera.

Glumac Filip Vidović i njegova plesna mentorica u showu "Ples sa zvijezdama" Paula Jeričević nakon prve emisije nove sezone imaju najviše bodova žirija i njihova izvedba bečkog valcera od članova žirija im je donijela samo komplimente, a Larisa Lipovac Navojec se  i rasplakala. 

- Rasplakali ste me. Ne želim biti patetična, ali stvarno ste me dirnuli, vaš ples je savršen, ja sam stvarno oduševljena. Otac te sigurno gleda od gore. Kako je Ivica naš dragi rekao - samo polako - poručila je Larisa Filipu, sinu našeg pokojnog glumca Ivice Vidovića. Dirnut komentarima je bio i Filip pa su i njemu i njegovoj plesnoj partnerici oči bile ispunjene suzama. Član žirija Marko Ciboci pohvalio je Filipove odlične okrete i tehniku i rekao kako mu je njihova izvedba bila najdraža u prvoj emisiji, a Franka Batelić je kazala kako će ovaj nastup svi još jako dugo pamtiti.

- Paula imaš dragulj, čuvaj ga, njeguj ga i zasjat ćete zajedno, poručio je Igor Barberić mentorici Filipa Vidovića, a  lijepi komentari žirija pretvorili su se i u lijepe bodove kojih su Filip i Paula na kraju osvojili 30 bodova i zasad su prvi po broju bodova žirija. Pozivom u ovaj show Filipu se ostvarila velika želja da sudjeluju u ovoj emisiji.

- Od prve sezone 'Plesa sa zvijezdama' sam želio biti u tom showu! I sada kad sam tu, želim dati svoj maksimum i još više, želim puno učiti i napredovati, pomaknuti svoje granice i uz to se super zabaviti, upoznati neke zanimljive nove ljude i sklopiti nova prijateljstva - rekao je Filip nedavno. 

VIDEO Dino Šaran: "Čini mi se da sve opet vodi prema ratu gdje će se boriti svatko protiv svakog"

Komentara 1

MA
mare0801
13:30 07.03.2022.

Mislim da će radi Franke Ćorluke puno ljudi odustati od gledanja emisije, a ni ti Larisa nisi dobro počela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije