Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 6 godina

Lana objavila snimke koje je čuvala u tajnosti: 'Bilo mi je dosta svega, trebalo mi je čišćenje'

Foto: Instagram
1/8
17.04.2020.
u 10:42

Lana Jurčević otkrila je svojim pratiteljima da je prije šest godina bila u Africi.Snimku iz tog razdoblja sada je objavila na svom Instagramu.

Lana Jurčević koja trenutno gradi inozemnu glazbenu karijeru otkrila je svojim obožavateljima tajnu koju je čuvala dugi niz godina. Naime, zagrebačka pjevačica prije šest godina uputila se u Afriku gdje je volontirala i pomagala napuštenoj djeci. Snimku iz tog razdoblja sada je objavila na svom Instagramu.

1/9

"Nakon 6 godina... Ipak sam odlučila pustiti snimke van, iako sam mislila da to treba ostati samo moje, jer je to bila ‘moja misija’. Sad objavljujem jer želim da kad budete gledali cijeli video da će i na vas prijeći barem dio sreće koju sam ja osjetila. 2014. bilo mi je dosta svega, odlučila sam naći mjesto u kojem ću moći volontirati i pomagati napuštenoj djeci mjesec dana. Kupila sam na kraju kartu za avion i sjela sama na 13-satni let do Afrike i Malog doma kojeg vodi fra Miro Babić, jedna posebna duša koja je napravila čuda tamo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana) on

Morala sam otkazati neke nastupe, iako to nikad u životu ne bi i pekla me savjest, ali svakom ponekad treba čišćenje, da bi mogao nastaviti dalje. I da, nastupala sam, ali po afričkim selima i njihovim crkvicama. Ovo je bila jedna od najboljih odluka u mom životu. Poantu videa ćete sami izvući, ali prerežite nekad stvari, napravite radikalan potez i nemojte se bojati. I najvažnije od svega - dajte drugima i dat ćete sebi. Vraća se trostruko", napisala je u opisu snimke.

"Svaka čast Lana", "Bravo", "Divna si", samo su neki od komentara koje su joj oduševljeni pratitelji ostavili ispod snimke.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije