Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neutješan glazbenik

Cetinski pretužan zbog iznenadne smrti prijatelja: 'Ne mogu vjerovati da te uzela korona'

Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/5
15.04.2020.
u 12:24

Tony Cetinski oprostio se od svog kolege glazbenika Željka Lapeca koji je jučer preminuo od posljedica koronavirusa.

Od posljedica zaraze COVID-om 19 jučer je u 60. godini preminuo glazbenik Željko Lapec. Njegova iznenadna smrt mnoge je ostavila bez riječi. Od prerano preminulog kolege putem društvenim mreža oprostili su se brojni kolege glazbenici, a jedan od njih je i Tony Cetinski. "Ne mogu vjerovati da nam je korona uzela tako dragog prijatelja. Dragi naš Željko Lapec, počivao u miru Božjem", poručio je shrvani Tony uz fotografiju s Lapecom.

Foto: Daniel Pavlić

Tužan je bio i Boris Đurđević iz Colonije, koji je na Facebooku Lapecu uputio posljednji pozdrav. "Mi smo još prije 20 godina zajedno igrali nogomet i tek poslije sam doznao da je krajem 80-ih imao nekoliko grupa i snimio albume s grupom Amadeus. Bio je super osoba, vedar i nasmijan. Nemam riječi", kazao je Đurđević.

Lapec je krajem 80-ih svirao u nekoliko bendova, a 1990. osnovao je grupu Amadeus. Odmah su snimili prvu kazetu ''Zvijezde padaju''. Sljedeće godine, u suradnji s poznatim tekstopiscem i autorom Željkom Pavičićem, snimili su i drugu kazetu pod naslovom ''Kud će suza nego oku''. S pjesmom ''Fakinčina'' s tog albuma nastupili su na Zagrebfestu i zauzeli drugo mjesto iza Maje Blagdan. Najveću popularnost stekao je 90-ih pjesmom ''Fajrunt''.

Foto: RTL

Domaći gledatelji mogli su ga upoznati i prije tri godine, kada se natjecao u RTL-ovu pjevačkom showu "Nikad nije kasno". O njemu se pisalo i kada je u 42. godini postao najmlađi djed u Hrvatskoj budući da mu je kći Sara rodila s 15 godina. Osim nje, Željko je imao još troje djece. Posljednjih 20 godine radio je u svojoj agenciji za zastupanje osiguranja, no vikendom je svirao gaže na svadbama.

 

Komentara 3

Avatar Warded
Warded
14:58 15.04.2020.

Da, nije lik bio star. Šteta života, osobito ako je bio dobra i vesela osoba (a ne kao ova 2 namćora komentatora)

Avatar babinjak1984
babinjak1984
12:59 15.04.2020.

A onog što si pregazio??

NA
natrag
12:42 15.04.2020.

A sta nema Cetinski vilu u Radeticima. Pisalo je da je pjevac iz Rovinja imao u svojoj vili u Radeticima uskrsnji rucak sa 20 ljudi. Nesto mi naginje na tu familiju ili se varam. Sve se brzo stavilo pod tepih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije