Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dozvolila joj je ovu objavu

Lana Klingor Mihić objavila je fotku s mamom: Oslabila je moja majčica, potrošio ju je život, sustigao Parkins

Lana Klingor Mihić
Foto: Instagram
1/6
03.04.2022.
u 09:00

Uvijek borac, uvijek na strani potrebitih i slabijih, uvijek čovjek, tako je Lana opisala mamu Sonju koja joj je velika podrška i na mamu i taku se uvijek može osloniti, ističe Lana.

Lana Klingor Mihić oporavlja se nakon zahvata kojim je nakon 21 godinu promijenila silikone u grudima. Objavila je na svom Instagramu kako se oporavlja kod kuće i napisala je kako ju jako boli, ali znala je da će biti tako jer je već jednom prošla taj proces. U posjet joj je stigla i mama Sonja i pristala je da Lana objavi njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu, što joj inače ne dozvoljava.  

- Najnježnije su ruke moje majke!  Jedva mi je dozvolila ovu fotku pa moram podijeliti. Moja crvenokosa Sonja. Sad je u penziji pa ju baš briga, ali svi koji je pamte, pamte je kao crvenokosu jaku ženu, koja se nesebično davala u pomoći drugima, koja pomiče planine i nema toga što ne može. Uvijek borac, uvijek na strani potrebitih i slabijih, uvijek čovjek. Oslabila je moja majčica, potrošio ju je život, sustigao Parkins, ali zato ima mene, Sonju 2.0. a ta pak, kao što znate, sve što dotakne pretvori u zlato. Zato nema brige, jer jedna je mama i jedan je tata - napisala je Lana, a pratitelji su joj u komentarima poručili: Ova fotka je čista emocija! Ajoj suze su mi krenule. Jedna je Sonja žena zmaj!!

 

 

Lana često ističe kako su joj roditelji uvijek bili podrška i kako se na njih uvijek može osloniti ako njoj i suprugu Anti Mihiću treba pomoć oko njihovih djevojčica.  - Dosta smo dobro organizirani, ali sad nam je to već rutina. Kada radimo navečer, najčešće su moji roditelji ti koji uskaču i čuvaju djecu. Ne znam što bismo bez njih. Zaista puno radimo i njihova pomoć nam je neophodna. - rekla je bivša pjevačica i PR stručnjakinja u jednom intervjuu. 

VIDEO Akademija je htjela izbaciti Willa Smitha s Oscara nakon incidenta: 'Mogli smo to i drugačije riješiti'

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije