Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okrenula novu stranicu

Danijela Dvornik otkrila zbog čega je baš nema na Instagramu: 'Dane provodim u polju, a imala sam i nezgodu'

Foto: Hrvatski hrvački savez
1/8
02.04.2022.
u 09:00

- Radovi su se zahuktali, tako da uglavnom ove sunčane dane provodim u polju. Toliko posla ima da zaboravim na društvene mreže i mobitel (što i nije loše) - otkrila je Danijela Dvornik koja je život u Zagrebu nedavno zamijenila životom na otoku Braču.

Danijela Dvornik (55) nedavno je život u metropoli zamijenila životom u Sutivanu na otoku Braču gdje je kupila maslinik i preuredila nekadašnju obiteljsku vikendicu smještenu u ulici koja nosi naziv po njenom pokojnom suprugu Dinu Dvorniku. Kako izgleda njezin život danas pratiteljima je otkrila u jednoj od posljednjih objava.

-Znam, nema me nešto ovdje. Radovi su se zahuktali, tako da uglavnom ove sunčane dane provodim u polju. Toliko posla ima da zaboravim na društvene mreže i mobitel (što i nije loše). Sad prije kiše koja bi nam sutra trebala stići, svi smo se dali u radove. Posadila sam još nešto maslina, voćki( šipak, žižulu, žrnovačku jabuku, marelice, trešnju i višnju) i citruse. Uspjela sam i ove visoke gredice staviti u funkciju. Još samo treba posaditi povrće 😁 - otkrila je Danijela.

Pohvalila se i da paralelno s radovima u masliniku sređuje i kućicu. - Bit će to jedno samo održivo malo imanje, struja na solarno, voda iz kišnice. Sve što se može od prirode iskoristiti - dodala je Dvornik pa se požalila i na malu nezgodu koju je imala.

- Imala sam i malu nezgodu, upao mi je mobitel u gustirnu 🥴, tako da sam već imala i prvo ovogodišnje kupanje u vodi od nekih 10 c... Ne znam kako sam ušla, ali ušla sam. Mobitel ipak nisam spasila. 😱. Vrijeme mi je za novi. Eto, sad idem na spavanac jer život vrtlarice nije lagan. Laka vam noć! - zaključila je Dvornik svoju objavu uz nekoliko fotografija iz svog vrta i maslinika.

Odmah su joj se javili i brojni pratitelji i pohvalili njezin trud i volju za radom u vrtu.  "Svaki put me nečim novim oduševite, vrt je spas za dušu, uživajte!", "Predivno", "Bravo", "Jako lijepo", "Ma vi ste meni super. Inspirativni, pozitivni, životni i simpatični. Da je bar više takvih", "Koja ljepota od života. Umorniji ste jer ima dosta fizičkog rada,ali zadovoljstvo je time veće", samo su neki od komentara ispod Danijeline objave.

VIDEO Mia Dimšić i Damir Bačić govore o Dori i optužbama kako je pjesma Guilty Pleasure - plagijat

 

Ključne riječi

Komentara 6

BB
Bruno_Bear1
11:47 02.04.2022.

Da je Dino imao normalnu ženu i danas bismo ga slušali

TT
tik tak
10:13 02.04.2022.

I bolje da te nema...Žao mi je što ti s ovim komentarom dajem na važnosti ali svi bismo bili sretni da se ne javljaš i da ostaneš u polju...

AN
ante555
09:48 02.04.2022.

Pa i nismo se bas zabrinuli sto je nema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije