Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša pjevačica

Lana Klingor Mihić emotivnom objavom ganula mnoge: 'I sad plačem dok ovo pišem'

Foto: Instagram
1/4
06.07.2021.
u 11:22

Majka i kći uživale su u jednom poznatom resortu u Zadru, a trenutke sa zajedničkog odmora Lana je sa svojim pratiteljima podijelila na Instagramu. Uz nekoliko fotografija s odmora objavila je i dirljiv tekst posvećen svojoj prvorođenoj kćeri.

Bivša pjevačica i PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić (40) s najstarijom kćeri Kiarom (14) provela je nekoliko dana sama na ljetovanju. Majka i kći uživale su u jednom poznatom resortu u Zadru, a trenutke sa zajedničkog odmora Lana je sa svojim pratiteljima podijelila na Instagramu. Uz nekoliko fotografija s odmora objavila je i dirljiv tekst posvećen svojoj prvorođenoj kćeri. 

Foto: Instagram
- Jednom davno, bile smo samo nas dvije, gotovo 5 godina. Dovoljno da je dijete svjesno i da pamti. Ništa ljepše nam se nije moglo dogodit od Ante, pa onda i Marle i Mike. Da, ponekad si cure ide na živce, ali to koliko se vole najbolje dolazi do izražaja kad se razdvoje jer ovih dana ustvari samo slušam kako joj strašno nedostaju seke. Kako su malene išle u kamp, tako smo Ante i ja odlučili da Kiara i ja trebamo otići same, da se posvetimo jedna drugoj, kao nekad. Neminovno da je pažnja koja je nekada bila samo Kiarina, bila podjeljenija na troje djece, s fokusom na bebe jer to je tako. Nedostajala mi je. I dok pišem ovo mi se plače jer je ovih 14 godina proletjelo u trenu, a ja želim da vrijeme stane. Ona me promijenila, ne za 100% nego za milijun. Dala sam joj sve što sam znala i mogla, sasvim sigurno svaki dan još bolju verziju sebe. Otkad postoji ja se trudim raditi stvari tako da bude ponosna na mene jednog dana, svaki dan, pa i kad odraste. Nek stvari će razumijeti tek kad bude odrasla i zrela ili ako bude majka, ako to bude željela biti. Već je velika.... prekrasna, mila i skromna cura. Možda zvuči porepotentno, ali nitko mi ne mora reći kakav “posao” sam odradila, vidim. Lavovski i preponosna sam na nju - istaknula je Lana i dodala kako će ovo putovanje pamtiti zauvijek.

- Jedva čekam se vratiti ovdje, u punom sastavu, nas 5. A ova 4 dana nosimo samo nas dvije u sjećanju, zauvijek, za cijeli život. Volim te, Kiaritos. Najdivnije si biće na planeti. Hvala ti za sve - zaključila je ponosna majka. 

Foto: Instagram

Lana je svojednobno u intervjuu za Večernji list otkrila i kakva je majka svojoj djeci. - Smatram da roditelj djetetu mora biti autoritet, no uz to ja pristupam djeci prijateljski. Želim da znaju da ih nitko u životu neće voljeti više od mene i da smo suprug i ja njihova sigurna luka, da se ne znam što dogodi. Pokušavam izgraditi odnos pun povjerenja, usaditi im neke životne vrijednosti koje su nama važne i na kraju samo želim da budu dobri ljudi. To je najvažnije – kazala je u prošlogodišnjem intervjuu za Večernji list. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Graničar
Graničar
12:00 06.07.2021.

Lijepo. Djeca su najveće bogatstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije