Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevačica iskreno

Lana Jurčević: privatno sam ziheraš i nisam dovoljno hrabra za toples

lana jurčević
Foto: Youtube (screenshot)
1/9
05.07.2014.
u 14:06

Spot za pjesmu "Majica" privukao je puno pažnje jer u njemu Lana glumi koketnu vlasnicu vile koja zavodi svog čistača bazena, a u jednoj sceni čini se da je Lana i gola...

Pravu euforiju svojih obožavatelja izazvala je Lana Jurčević novim hitom “Majica”. U manje od dva tjedna pjesma je na Youtubeu pregledana gotovo milijun puta. A Lana nam je otkrila što ju je inspiriralo da uz pomoć tekstopisca Faye napiše stihove: “Ja bih htjela biti ta majica na tebi. Da te imam, da si moj, da me nosiš na sebi”.

Hrabrija je u službi glazbe
– Nisam mogla spavati jednu noć, pa sam vrtjela fotke na Instagramu, dok nisam došla do ‘selfija’ jednog svjetskog pjevača koji je bio obučen u običnu, pamučnu, bijelu majicu. Prva mi je asocijacija bila kolikim je ženama na svijetu on privlačan i onda mi je samo krenula melodija: “Ja bi htjela biti ta majica na tebi” – priča Lana. Spot za pjesmu privukao je puno pažnje jer u njemu Lana glumi koketnu vlasnicu vile koja zavodi svog čistača bazena, a u jednoj sceni čini se da je Lana i gola...

– Za tu scenu za koju su se svi “uhvatili”, u originalu nas je inspirirala jedna modna kampanja, sa Evom Herzigovom. A jesam li što imala na sebi, neka ipak ostane naša mala tajna – zagonetna je Lana. U golišavom izdanju u kakvom se pojavljuje u spotu ili pak u toplesu Lanu biste teško zatekli privatno na nekoj plaži. 
– Postoji razlika između privatne i one javne Lane. Svakako sam hrabrija u tom pogledu dok sam u službi svoje glazbe. U prvom slučaju sam ipak ziherašica – kaže. Da mora birati idealan odmor, Lana bi kombinirala tulumarenje i izležavanje na plaži u nekoj osamljenoj uvali.

– Inače volim mir i tišinu, ali normalno da čovjek ne može tako uvijek živjeti i da treba malo novih energija, priča, događaja, ljudi... A moj pravi odmor ovog će ljeta biti s prijateljicama u Grčkoj – otkriva nam pjevačica. Iako je Lanin ljubavni status već dulje vrijeme solo, dečki joj se stalno udvaraju, evo i kako: – Ako izađem i netko mi priđe, onda su to uglavnom neke slatke rečenice vezane uz novu pjesmu i asocijacije kako bi oni voljeli da sam ja ta njihova majica.

Prije odlaska na more Lana ne mora na brzinske tretmane ili kure mršavljenja jer vježba je njena svakodnevica.

Jurnjava - najbolja vježba
– Trenutno mi je najefikasnija vježba stalna jurnjava – kroz smijeh kaže Lana i dodaje kako si tu i tamo priušti gastro grijeh u obliku junk fooda. Za par mjeseci Lana će proslaviti 30. rođendan, a nama je otkrila namjerava li se bučno oprostiti od 20-ih. – O tome ću vjerojatno razmišljati kad bude “5 do 12”. To kako se osjećate u svojoj koži ne može se mjeriti godinama koje imate. Ja se u svojoj koži osjećam baš dobro, mislim i nadam se da nikad neću izgubiti taj mladenački duh.

>>Njezin super seksi video u dva tjedna pregledan više od milijun puta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije