Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Lana Jurčević pokazala tijelo, pratitelji komentirali: 'I gdje si ti sad debela?'

Lana Jurčević
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/9
07.07.2021.
u 17:54

Pratiteljima nije bilo jasno gdje se vide kilogrami viška o kojima se zadnjih tjedana govori te su pjevačicu obasuli komplimentima za izgled.

Pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević (36) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj je pokazala trbuh. Jurčević je otkrila da se nalazi u Opatiji te da uživa.

Foto: Instagram
Njezinu objavu posebno su zamijetili njezini pratitelji koji su komentirali kako ne vide gdje se nalaze njezini kilogrami viška o kojima se zadnjih tjedana govori. "I gdje si ti sad debela? I imaš viška kila?', zbunjeno ju je upitala jedna pratiteljica. "Gdje je trbuh?", pitao je još jedan jednako zbunjeni pratitelj. "Predivna ženo", uputili su joj komplimente pratitelje, a dodali su i da je 'bomba'.

Inače, Jurčević i njezini kilogrami posljednjih tjedana postali su tema o kojoj se govori, a koju je i sam pjevačica komentirala. Njezini kilogrami pod povećalo su došli nakon njezinog pojavljivanja na dodjeli nagrade 'Porin'. Tada je Neven Ciganović u jednoj showbiz emisiji prokomentirao kako izgleda da pjevačica ima viška kilograma te da situacija uzrokovana koronavirusom ne utječe dobro na nju. Jurčević je odgovorila videom kojim pokazuje gdje sve ima viška te dodala da se radi o nekoliko kilograma koji nisu problem. Istaknula je i da to uopće nije važno, nego je važno ono što je u glavi. Ciganović ju je ponovno prozvao kad je zaključio da se ne radi o nekoliko kilograma kako je ona navela nego o čak njih 10. 

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston postala hit na društvenim mrežama: 'Ista je!'

Komentara 11

ZA
zagabria5
18:48 07.07.2021.

Koja je svrha ovakvih slika zapravo već poprilično sredovječne žene. Sve one glume finoću a kako vrijeme neumitno prolazi sjete se da se malo razgolite kada to više nikoga ne interesira. Tome su se othrvale samo Nina i Vanna. Mislim svaka joj čast i svako dobro želim ali slikanje obavite sa mlađima

WA
wannabenovinari
19:00 07.07.2021.

Umjetne sise, nema struk, nema bokove. Da se ošiša na kratko i ne šminka, imala bi muško lice.

Avatar FrancJunior
FrancJunior
19:54 07.07.2021.

Zasto je svojoj baki ukrala gace? Zar nema svojih?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije