Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FATALNA DOMINA

Potrošila je 12,5 milijuna kuna na operacije i nije joj dosta: liječnike je tjerala da laju

Sabrina Sabrok
Foto: Profimedia
1/7
15.09.2020.
u 15:52

Sabrina je dosad imala više od 50 plastičnih operacija, od toga samo na grudima 15, sedam je puta popravljala nos, radila je korekcije usana, a stavila je i implantate u stražnjicu, no morala ih je izvaditi i zamijeniti zbog infekcije

Lorena Fabiana Colotta (43)profesionalno poznata kao Sabrina Sabrok, argentinska je televizijska voditeljica, rock pjevačica, manekenka i Playboyev model, koja često gostuje na meksičkim televizijama, a ovog se tjedna pojavila i na kanalu E!, u emisiji "Botched".

U njoj doktori Terry Dubrow i Paul Nassif ispunjavaju želje starletama koje žele plastičnim operacijama izmijeniti izgled. Sabrina je došla sa željom da joj oči izgledaju kao kod mačke, a konzultacije s doktorima pretvorila je u S&M seansu!

Foto: Instagram screenshot

Pjevačica koja je u slobodno vrijeme i domina izvukla je bičeve i doktorima rekla da laju kao psi, a sve je to gledao njen suprug Alex. 
Sabrina je dosad imala više od 50 plastičnih operacija, od toga samo na grudima 15, sedam je puta popravljala nos, radila je korekcije usana, a stavila je i implantate u stražnjicu, no morala ih je izvaditi i zamijeniti zbog infekcije.

Na plastične operacije je dosad potrošila više od dva milijuna dolara (12,5 milijuna kuna), a kako je rekla u emisiji - ona je crna vještica koja na liječnike baca čini kako bi je operirali. No, mačje oči ipak neće dobiti budući da ju je dr. Nassif uvjerio kako će tada imati problema s vidom, i neće moći dobro zatvoriti oči. 

Sabrina Sabrok
1/7

- Mislila sam da je to seksi, ali shvaćam da bih zbog toga imala problema. Zato neću na vas baciti čini, a Alex i ja idemo tetovirati lice, kazala je Sabrok liječnicima. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije