Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro stiže beba

Lana Gojak Bajt našalila se s problemom mnogih trudnica: Kod mene su sve tajne sigurne!

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/12
21.03.2021.
u 20:45

Ovaj put se osvrnula na slatke 'muke' u blaženom stanju, točnije progovorila je o tome kako ima takozvani 'trudnički mozak'.

Glumica Lana Gojak Bajt (37) s pratiteljima često dijeli detalje iz privatnog života. Ovaj put se osvrnula na slatke 'muke' u blaženom stanju, točnije progovorila je o tome kako ima takozvani 'trudnički mozak'.

"Muž mi ispriča vic, umrem od smijeha i par minuta poslije ne sjećam se ni vica ni tko ga je ispričao. Blaženi je taj trudnički mozak! Garantiram vam da su kod mene sve tajne sigurne!"

Podsjetimo, Lana je sa svojim pratiteljima na Instagramu otkrila je da sa suprugom Sinišom Bajtom čeka svoje prvo dijete. - U sretnom iščekivanju najvažnije uloge života! Avantura počinje - napisala je na Instagramu glumica. 

Pozirala je u pripijenoj majici i pokazala trudnički trbuščić, a čestitke u komentarima su se samo nizale. Javile su joj se čak i kolegice Katarina Baban, Bojana Gregorić Vejzović i Jelena Veljača.

Lana i Bojan vjenčali su se u Trstu u Italiji prije dvije godine, a upoznali su se prije čak 11 godina. Lana, koju publika najviše pamti iz serije 'Ne daj se, Nina', hrvatske verzije 'Ružne Betty', trudna je nešto više od četiri mjeseca.  Lana se, inače, potpuno promijenila nakon showa, isklesala tijelo i već godinama izgleda odlično. Zavidnu figuru često pokazuje na društvenim mrežama, pa se često fotka u badiću ili uskim komadima odjeće.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije