Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskreno priznanje

Lady Gaga: Karijera će mi uvijek biti važnija od ljubavi

lady gaga
pixsell
19.02.2011.
u 18:43

Znam da je ta odluka veliki rizik u mom životu, možda zauvijek budem sama, ali to je cijena koju ću morati platiti, kaže Gaga.

Trenutno jedna od najpopularnijih pjevačica na kugli zemaljskoj rekla je ono što mnoge svjetske zvijezde nisu izgovorile iako su mislile:

- Karijera će mi uvijek biti važnija od muškaraca i ljubavi! Žene uvijek trebaju odlučiti, muškarac ili karijera, za neke je to vrlo teška odluka, ali kod mene nema dvojbe. Jednom sam bila s muškarcm koji nije shvaćao da u mom životu postoji još nešto važnije od njega. Volejla sam ga, ali nisam mogla u toj vezi biti sretna. Za mene će karijera uvijek biti važniaj do ljubavi. Možda zbog toga uvijek budem sama, ali to je cijena koju moram platiti, kaže Lady Gaga.

- Glazba me nikad neće uspjeti razočarati koliko to mogu muškarci. Glazba nije ta koja će se probuditi kraj mene ujutro i iznenada mi reći da me prestala voljeti. Imam velik strah od odbijanja, možda je to razlog moje odluke, kaže pjevačica.

Ključne riječi

Komentara 12

MA
malena27
20:25 19.02.2011.

Lady Baba: novci ce mi uvijek biti vazniji od ljubavi

Avatar blackula9
blackula9
20:52 19.02.2011.

prodali su naše snove Judini sinovi. Novac je samo sredstvo, a nikad cilj, nikad cilj, nikad cilj.

OB
-obrisani-
20:10 19.02.2011.

Pametna cura...dečko...cura... curadečkocurkadečko.... Uglavnom, pametno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije