Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži 50 mil. dolara

Krvav u bolničkom krevetu, slavni glumac tvrdi da mu je bivša gasila cigarete na licu

Foto: Profimedia
1/5
27.07.2019.
u 13:53

Johnny ju je tužio za klevetu, a ona njega za zlostavljanje. Sada je u javnost procurila fotka Deppa krvavog u bolničkom krevetu nakon jedne njihove svađe.

Nakon što su u javnost procurile fotografije pretučene glumice Amber Heard, bivše supruge Johnnyja Deppa, par se povlači po sudovima.

Johnny ju je tužio za klevetu, a ona njega za zlostavljanje. Sada je u javnost procurila fotka Deppa krvavog u bolničkom krevetu nakon jedne njihove svađe. Johnny je nedavno rekao i kako mu je glumica ugasila cigaretu na obrazu.

Detalji  tužbe Johnnyja Deppa protiv Amber Heard napokon su poznati. Glumac je optužio svoju bivšu ženu za nasilje u obitelji, te traži od nje 50 milijuna dolara.

U tužbi tvrdi i da su njezini raniji navodi o njegovom nasilničkom ponašanju elaborirana izmišljotina. Depp isto tako tvrdi da ga je Heard napala više puta, što uključuje i incident kada je bacila na njega bocu votke koja se potom razbila te mu odrezala srednji prst zbog čega je morao ići na operaciju.

Optužio je glumicu da ga je tukla dok je spavao, te čak inscenirala napade. Vikala je "Prestani me tući, Johnny", a nije bila svjesna da je njegovo osiguranje samo nekoliko metara udaljeno te da su vidjeli da se ništa sumnjivo ne događa.
Njezin odvjetnik tvrdi da su to Deppovi pokušaji ušutkavanja, te da Heard neće biti ušutkana ovom tužbom.

Pogledajte koji su glumci ugrozili zdravlje zbog uloge:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Kaladin
Kaladin
14:28 27.07.2019.

Koje su to svađe mila majko, ka da su se cigići polupali ahahahaha

SO
sohnahoakasaa
09:43 28.07.2019.

A koliko 'slinjenja' i uzdaha za njima, prezgodnim i slavnima. Svugdje po bijelom svijetu 'statusni simboli' tako žive. . Jadno, izgubljeno, o(u)samljeno. Ne mogu naći ono izgubljeno ili to nisu nikad imali. Svi na svijetu trebamo samo jedno. Jedan krevet,t, jedan stolac, jedan tanjur, jednu osobu i pokoje djete, dobrog susjeda i pristojnog susretnika. To je najveće bogatstvo koje može imati svako od nas a .........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije