Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilničko ponašanje

Napokon poznati detalji tužbe slavnog glumca protiv bivše žene: 'Odrezala mi je prst'

Foto: IPA/PIXSELL
1/5
15.03.2019.
u 08:00

Optužio je glumicu da ga je tukla dok je spavao, te čak inscenirala napade. Vikala je "Prestani me tući, Johnny", a nije bila svjesna da je njegovo osiguranje samo nekoliko metara udaljeno te da su vidjeli da se ništa sumnjivo ne događa.

Detalji  tužbe Johnnyja Deppa protiv Amber Heard napokon su poznati. Glumac je optužio svoju bivšu ženu za nasilje u obitelji, te traži od nje 50 milijuna dolara.

U tužbi tvrdi i da su njezini raniji navodi o njegovom nasilničkom ponašanju elaborirana izmišljotina.
Depp isto tako tvrdi da ga je Heard napala više puta, što uključuje i incident kada je bacila na njega bocu votke koja se potom razbila te mu odrezala srednji prst zbog čega je morao ići na operaciju.

Optužio je glumicu da ga je tukla dok je spavao, te čak inscenirala napade. Vikala je "Prestani me tući, Johnny", a nije bila svjesna da je njegovo osiguranje samo nekoliko metara udaljeno te da su vidjeli da se ništa sumnjivo ne događa.

 

Njezin odvjetnik tvrdi da su to Deppovi pokušaji ušutkavanja, te da Heard neće biti ušutkana ovom tužbom.

Pogledajte koji su razvodi poznatih šokirali javnost: 

  
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
10:30 15.03.2019.

Mhm. Žene lažu. Dovoljno je vidjeti sliku dotične pa da svatko s dva grama soli u glavi vidi da izgleda kao manipulatorica. Depp je dobrica. Svi to kažu za njega. I onda se mulac oženi za ovu da ne kažem šta i odjednom postane "nasilnik" a da to nitko ne vidi osim nje...kako da ne...

Avatar Reconquista
Reconquista
10:52 15.03.2019.

Žao mi je Johnnija. Nije to zaslužio. On je totalno dobar lik osim što je malo šašav što se tiče politike kao i svi "celebritiji"...

Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
10:31 15.03.2019.

Pa se ti ženi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije