Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na sudu

Bivša otkrila detalje: Slavni glumac nekontrolirano konzumirao Ecstasy i prijetio

Foto: Profimedia
1/3
13.04.2019.
u 08:30

Amber Heard je već ranije otkrila kako je odlučila otići i prekinuti vezu nakon što joj je on bacio mobitel u lice, a sada je na sudu otkrila sve detalje. Rekla je  da je Johnny Depp kombinirao alkoholu i drogu  te tada bio nasilnik i čudovište

Glumica Amber Heard odlučila je detaljno opisati sve načine na koje ju je glumac Johnny Depp navodno zlostavljao. Brak im je završio burno, ona je njega optužila za zlostavljanje, a on nju da je sve izmislila kako bi od njega izvukla novac.

Već je ranije otkrila kako je odlučila otići i prekinuti nakon što joj je on bacio mobitel u lice, a sada je na sudu otkrila sve detalje.
Rekla je  da je kombinirao alkoholu i drogu  te tada bio nasilnik i čudovište. Nakon što se otrijeznio nije se sjećao svega što je napravio. Tvrdi da ga je voljela i da mu je vjerovala da će se promijeniti. Rekla je da je Johnny navodno bio 'čist' kada su se trebali vjenčati, ali da je počeo nekontrolirano konzumirati Ecstasy.

Jednom je čak uzeo osam tableta, a kada ga je upozorila da to znači da nije više trijezan on ju je gurnuo, pljusnuo i oborio na pod. Osim toga često joj je i prijetio da će je ubiti. Tvrdi da ona njega nikada nije zlostavljala već se samo branila.

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli na snimanju:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije