Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljičin idol

Kraljica Elizabeta II. proglasit će Colina Firtha vitezom?

colin
Foto: Pixsell
1/3
04.03.2011.
u 14:28

- Colin je tijekom cijele svoje karijere bio ambasador Velike Britanije, a svojim emotivnim prikazom kralja Georgea VI. zadobio je divljenje kraljevske obitelji - kazao je neimenovani izvor.

Uloga kralja Georgea VI. donijela mu je Oscara, a sada bi zbog izvanredne izvedbe u filmu “Kraljev govor” Colina Firtha mogla nagraditi i sama britanska kraljica Elizabeta II.

Naime, 40-godišnji glumac našao se među nominiranima na kraljičinu popisu Queen’s Birthday Honours, a hoće li upravo on biti proglašen vitezom i svome imenu dodati titulu "sir" doznat će se u lipnju.

– Colin je tijekom cijele svoje karijere bio ambasador Velike Britanije, a svojim emotivnim prikazom kralja Georgea VI. zadobio je divljenje kraljevske obitelji – kazao je neimenovani izvor.

Kraljica je film o svom ocu kralju Georgeu VI. pogledala na privatnoj projekciji, a Firthova ju je izvedba toliko ganula da je oskarovca stavila na vrh popisa potencijalnih vitezova.

 

Komentara 2

Avatar Časna seka
Časna seka
16:46 04.03.2011.

Sad siroti sve do lipnja neće znati što je... A kako glasi ženska verzija te titule?

KR
krilnik2
17:47 04.03.2011.

Postedite nas te engleske groteske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije