Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
družile se u showu

Kraj prijateljstva Olivere i Danijele iz 'Gospodina Savršenog': 'Ne komuniciramo'

Foto: RTL
1/6
05.09.2022.
u 16:30

U dobrim odnosima ostale su i nakon snimanja, no čini se da su svoje prijateljstvo odlučile prekinuti. To je navodno potvrdila upravo Novaković koja je situaciju prokomentirala na svom Instagramu.

Bivše natjecateljice 'Gospodina Savršenog' Olivera Matijević i Danijela Novaković u showu su postale najbolje prijateljice. U dobrim odnosima ostale su i nakon snimanja, no čini se da su svoje prijateljstvo odlučile prekinuti. To je navodno potvrdila upravo Novaković koja je, prenosi RTL, situaciju prokomentirala na svom Instagramu.  

"Prijateljstvo nam je počelo javno tako da je u redu da vam to kažem. Ne komuniciramo, a razloge ćemo ostaviti između nas. Samo ću vam reći da je s moje strane sve ispoštovano", napisala je Danijela i time otkrila da više ne razgovaraju.

O odnosima nakon showa s Oliverom progovorila je i bivša natjecateljica Amra Salihćehajić

Ona je kazala kako joj je Matijević zamjerila jednu izjavu. 

- Olivera mi se javila prije početka emitiranja showa, a kasnije mi je zamjerila za izjavu u kojoj sam navela po čemu ne želim da se mjerim. U toj izjavi nisam izrekla ništa, samo loše sam željela da se mjerimo po nekim drugim stvarima, a ona se pronašla uvrijeđena. Nakon što sam joj napisala sve ono što mi je izrekla iza kamere, napisala mi je u fazonu „bilo pa prošlo“. Ponovit ću, iskreniji je moj i Oliverin otvoreni rat i neslaganje nego ljubav i slaganje pojedinih djevojaka. I iza svojih riječi čvrsto stojim - kazala je Amra ranije za RTL. 

VIDEO Nije dugo patio! DiCaprio viđen u javnosti s 22-godišnjom bogatašicom: Nedavno se razvela od unuka desne ruke Gaddafija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije