Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO NISTE ZNALI

Koreograf otkrio privatne detalje iz života kćeri Angeline Jolie i Brada Pitta

Foto: Instagram screenshot
1/4
29.05.2024.
u 22:30

- Razumijem da može biti teško promatrati osobu neovisno o njezinom statusu celebrityja, ali potičem da u slučaju Shiloh napravite iznimku, kaže Keelan koji isprva nije ni znao tko je kći poznatog glumačkog para.

Najstarija biološka kći bivšeg holivudskog para Angeline Jolie i Brada Pitta - Shiloh Jolie-Pitt - jučer je navršila 18 godina. Već otprije je poznato da Shiloh u slobodno vrijeme obožava plesati, a njezin plesni koreograf Keelan Carter povodom rođendana otkrio je kako je surađivati s novopečenom 18-godišnjakinjom. 

Carter tvrdi da Shiloh privatno ne može biti dalje od stereotipne holivudske 'nepo bebe' jer, za razliku od ostale djece poznatih roditelja, ona svoje ciljeve želi ostvariti bez oslanjanja na poznato prezime. - Shiloh je iznimno talentirana plesačica koja pokazuje predanost i naporan rad - započeo je koreograf i modni dizajner, pa nastavio: - Ona je iskrena i direktna osoba koja ne koristi svoj poznati status kako bi se probila - rekao je. 

GALERIJA: Kći Angeline Jolie i Brada Pitta seli se iz mamine vile vrijedne 25 milijuna dolara! Želi živjeti s ocem

1/25

Keelan kaže da isprva nije ni znao tko je Shiloh i kako to ne igra nikakvu ulogu u plesnom studiju. - Razumijem da može biti teško promatrati osobu neovisno o njezinom statusu celebrityja, ali potičem da u slučaju Shiloh napravite iznimku. Vjerujte mi, isplatit će se - ispričao je kakva je Shi, kako je zovu prijatelji i obitelj, iza zatvorenih vrata.  

Za kraj, plesač je rekao kako su snimke na kojima Shiloh pleše jednake onima ostalih plesača u koje on vjeruje i za koje misli da zavrijeđuju takvo što. - Jedva čekam vratiti se u studio s ovim talentiranim ljudima - napisao je na svom Instagramu. 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, mlada Shiloh svoj mir pronalazi u plesu te svoje fanove s vremena na vrijeme oduševljava novim plesnim pokretima. Slične reakcije izazvao je i novi video kojeg je na društvenoj mreži Instagram podijelio njezin koreograf Lil Kelaan Carter. Snimka pokazuje 17-godišnjakinju kako slobodnim stilom izvodi nove plesne pokrete dok u pozadini svira pjesma 'Tanzania' u izvedbi Unclea Wafflesa i Tonyja Duardoa. - Njezine kretnje su nenormalne.Hvala ti na tvojoj energiji, Shiloh - napisao je Carter uz plesni video.

Shiloh za vrijeme izvođenja koreografije na sebi nosi trenirku i široku majicu, a ovo nije prvi put da impresionira svojim plesačkim umijećem. Naime, prije dvije godine svojom plesnom izvedbom na pjesmu 'Vegas' Doje Cat u suzama je ostavila svog oca, Oscarovca Brada Pitta, a sve je snimio još jedan koreograf iz Los Angelesa i video objavio na YouTubeu.

Brad je kasnije za medije izjavio: - Da, ovakve izvedbe mame suze na oči. Ne znam od koga je naslijedila plesno umijeće, budući da sam ja poznat kao netko tko ima dvije lijeve noge - rekao je legendarni glumac. Jedan izvor blizak obitelji dodao je: - Shiloh obožava plesati. Ona je veoma talentirana i već godinama pohađa satove plesa. Unutar plesne zajednice je stekla i neke dobre prijatelje, s kojima u grupama na društvenim mrežama stalno dijeli svoje omiljene glazbene liste i slične stvari - otkrio je.

Izvor je kazao i da su oba njezina roditelja jako ponosni na nju. - Ne bi im smetalo da postane profesionalna plesačica, ali ni ne forsiraju je - zaključio je.

VIDEO: Maja Šuput nastupala na Radićevim danima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije