Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI A NAŠI

Koncert 2CELLOS u Areni Zagreb gotovo rasprodan!

2 CELLOS
Foto: Promo
1/5
22.02.2018.
u 16:09

U sklopu svoje „The Score“ turneje dečki su proputovali svijet i održali predivne nastupe koje je publika ovacijama pozdravljala, a ono čemu se dečki posebno vesele nastup je pred domaćom publikom i to na dva velika koncerta u Zagrebu i Splitu.

Ostalo je mjesec dana do koncerta svjetski poznatog violončelističkog dvojca 2CELLOS u zagrebačkoj Areni, a ulaznica je sve manje.

Dvorana je gotovo rasprodana, tako da ulaznica za parter i tribine više nema, a ljubitelji njihove glazbe moći će, budu li dovoljno brzi, kupiti preostale ulaznice i to za gornju tribinu.

U sklopu svoje „The Score“ turneje dečki su proputovali svijet i održali predivne nastupe koje je publika ovacijama pozdravljala, a ono čemu se dečki posebno vesele nastup je pred domaćom publikom i to na dva velika koncerta u Zagrebu i Splitu.

Tako će prije zagrebačkog koncerta koji je zakazan za 23. ožujka u Areni, nastupiti i u splitskoj Spaladium Areni, 16. ožujka.

Album koji je u potpunosti posvećen filmskoj glazbi, bit će tako predstavljen i hrvatskoj publici. Izvest će skladbe poput "May It Be" iz "Gospodara prstenova", "My Heart Will Go On" iz filma "Titanic , "Now We Are Free" iz "Gladijatora", "For the Love of a Princess" iz filma "Hrabro srce" i "Moon River" iz "Doručka kod Tiffanyja".

Podsjećamo vas kako su dečki svoj posljednji nastup u Zagrebu održali prije dvije godine na Tomislavcu gdje se okupilo više od 50 tisuća ljudi, a u Splitu su nastupili 2012. godine na rivi.

Iako gotovo rasprodan Zagreb, prognoze za koncert u Splitu idu u istom smjeru. Bit će to dva spektakularna scenska nastupa uz veličanstveni zvuk koji proizvodi ovaj uigrani tandem. Zgrabite svoje ulaznice na vrijeme jer vremena je ostalo malo! Ulaznice možete pronaći u sklopu sustava Eventim.

Ulaznice za Split kreću se po cijenama u rasponu od 150 do 590 kn, a za Zagreb od 190 do 750 kn. Vidimo se u Splitu i Zagrebu!

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
19:27 22.02.2018.

Koji naši ? Luka Šuljić -Slovenac rođen u Mariboru . Jedino je studirao u Zagrebu.

SK
skladište
18:54 22.02.2018.

Ipak su malo preskupe ulaznice za naše prilike. Bojim se da ih nikad neću vidjeti iz tog razloga!

SP
sputnik57
07:25 23.02.2018.

Nebi nikad dao lipe za 2 Cellos. Da im nije Elton Johna, svirali bi na ulici za par kn. Nikad nisu priznali da je bilo prije njih ljudi koji su započeli trend svirke na klasičnim instrumentima u nekakvoj pop izvedbi. Vanessa Mae, Apocalyptica i drugi cijeli orkestri koji sviraju takav stil. Prepotentni istupi kao da su jedini, ne pomažu im da na svoju stranu dobiju prave poznavatelje glazbe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije