Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krv nije voda

Konačno se može pogledati! Bahra u novoj seriji utjelovila dementnu Božicu i nasmijala gledatelje

Foto: RTL
1/6
17.11.2020.
u 14:30

Mirko i Božica zajedno su pobjegli iz doma, a on nije bio svjestan da Božica ima problema s demencijom zbog koje je zaboravila da je u braku s Tvrtkom

Bahra Zahirović proslavila se svojim nastupom u RTL-ovu showu "Ljubav je na selu", a sada smo je imali prilike gledati i u kultnoj seriji "Krv nije voda". Na RTL Premiumu dostupna je nova epizoda serije.

Društvene mreže pune su komentara na novu epizodu serije, ali i Bahrino glumačko umijeće.

"Dugo iščekivana epizoda je stigla", pisali su gledatelji.  

Božica Zeba, 69-godišnjakinja, u domu za starije upoznala je 78-godišnjeg Mirka Bosančića, s kojim se odmah sprijateljila. Mirkov sin Predrag jednog dana dobiva poziv iz doma gdje ga pitaju je li otac s njim, a isto je doživjela i Božičina kći Tijana.

Mirko i Božica zajedno su pobjegli iz doma, a on nije bio svjestan da Božica ima problema s demencijom zbog koje je zaboravila da je u braku s Tvrtkom, piše RTL.

– Jako mi se dopalo, jako sam oduševljena i snimanjem i ekipom. Bilo mi je to jako lijepo iskustvo i lijep doživljaj. Stvarno je bilo lijepo okruženje, jako pozitivno. Velika je razlika u tome što se u ''Ljubav je na selu'' žene bore da osvoje farmera, a to je nekad nezgodno jer dolazi do ljubomore pa i do svađa. Ja se u nekim situacijama nisam ponosno nosila s tim, iako sam jako precizna žena – kazala je Bahra nedavno za RTL.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije