Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEĆATE LI JE SE?

Franka je obradila veliki svjetski hit, a ovako je izgledala na samom početku karijere kad joj je bilo 15 godina

Franka Batelić
Foto: Instagram
1/9
16.11.2020.
u 11:42

Franka je tada imala kratku kosu crvene boje, a sve je osvojila glasom ali i širokim osmijehom. Uz nju, u tom showu tada su, između ostalih, nastupili i Iva Ajduković, Filip Dizdar, Artemija Stanić i drugi. U žiriju su bili Ivana Husar Mlinac, Jacques Houdek i Boris Banović.

Franka Batelić danas je jedna od najboljih hrvatskih pop pjevačica, a šira ju je javnost prvi put upoznala prije 13 godina kada je tada 15-godišnja Franka pobijedila na talent-showu "Showtime". Franka je tada imala kratku kosu crvene boje, a sve je osvojila glasom, ali i širokim osmijehom. Uz nju, u tom showu tada su, između ostalih, nastupili i Iva Ajduković, Filip Dizdar, Artemija Stanić i drugi. U žiriju su bili Ivana Husar Mlinac, Jacques Houdek i Boris Banović.

01.12.2007., Zagreb - Glazbeno natjecanje 'Showtime' koji se prikazuje na Novoj TV. Franka Batelic. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL

Franka je tada pobijedila s pjesmom "Ovaj dan", a već iduće godine na Hrvatskom radijskom festivalu pobijedila je s pjesmom "Ruža u kamenu". zatim je 2009. nastupila na Dori, s "Pjesmom za kraj".

Franka Batelić
1/11

Franka nas je 2018. godine s pjesmom "Crazy" predstavljala na Eurosongu, a iste godine udala se za bivšeg Vatrenog Vedrana Ćorluku, s kojim ima sina Viktora. 

Prošlog tjedna udružila se s renomiranim imenima svjetske glazbene scene i obradila hit Harryja Stylesa "Watermelon Sugar" kako bi publici i fanovima ponovno darovala glazbenu pozitivu.

– Watermelon Sugar Harryja Stylesa svjetski je glazbeni hit koji se nekako konstantno provlačio mojim listama za slušanje i uvijek bi unio pozitivu u svaki moj dan. Odlučila sam ga obraditi i otpjevati po svom guštu i donijeti publici nešto novo i zanimljivo. Drago mi je da se pokazalo kako glazba nema granica ni u ovo vrijeme te da smo uspjeli okupiti sjajne glazbenike koji su moju viziju pretočili u stvarnost – rekla je Franka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije