Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bond je cura?

Konačno je potvrđeno, britanski MI6 ipak dobiva agenticu 007

Foto: REUTERS
1/3
16.07.2019.
u 19:33

Britanski mediji pišu kako će u novom filmu o Bondu glumica Lasahana Lynch postati nova agentica 007.

Glumica Lashana Lynch navodno će u filmu Bond 25 tumačiti agenticu 007, pišu britanski mediji.

Daniel Craig će ostati u ulozi Jamesa Bonda, a činjenica da je ona kolegica i agentica neće ga spriječiti da je pokuša zavesti. Zvijezda filma Captain Marvel  neće postati novi James Bond, već će samo preuzeti njegov posao nakon što on napusti MI6.

Izvor iz produkcije tvrdi da je izraz 'Bondova djevojka' zabranjen.  

Oskarovac Rami Malek u filmu će utjeloviti glavnog negativca, a opisuje ga kao, "misterioznog negativca naoružanog opasnom tehnologijom".

 - Lik je sjajan i jako sam uzbuđen zbog uloge - kazao je Rami za britanske medije i dodao kako njegova uloga u filmu kojeg mnogi već nazivaju Bond 25 ni na koji način neće biti povezana s ideološkom ili religijskom pripadnosti jer je to odmah u startu odbio.

Pogledajte koji su glumci i voditelji preminuli na snimanju:




 

Komentara 4

DI
Dingo
19:43 16.07.2019.

Kada smo mislili da serijal ne može lošije uspjeli su me demantirati, a da još nisu ni snimili prvu klapu. Inaće taj kultni brand je od prvog filma promicao multikulturalnosti i različitost pod agentom 007 tako da ovo stvarno nije trebalo.

Avatar loka
loka
03:45 17.07.2019.

užas.. blah !

IL
ildefonsa
07:14 17.07.2019.

Glupost! Kao da lik Wonder Woman glumi sredovječni ćelavi muškarac sa pivskim trbuhom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije