Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pao dogovor

Za ulogu u novom Bondu Malek je imao samo jedan uvjet! Evo na što nikada ne bi pristao

Foto: Press Association/Pixsell
1/4
03.07.2019.
u 21:28

- Postoji jedna stvar oko koje sam raspravljao s redateljem Caryjem Fukunagom - istaknuo je Rami Malek za britanske medije. U novom filmu glumit će misterioznog negativca.

Oskarovac Rami Malek trenutno je okupiran snimanjem filma o James Bondu. Uloga tajnog agenta pripala je Danielu Craigu, dok će Malek utjeloviti glavnog negativca u filmu, kako kaže, "misterioznog negativca naoružanog opasnom tehnologijom".

 - Lik je sjajan i jako sam uzbuđen zbog uloge - kazao je Rami za britanske medije i dodao kako njegova uloga u filmu kojeg mnogi već nazivaju Bond 25 ni na koji način neće biti povezana s ideološkom ili religijskom pripadnosti jer je to odmah u startu odbio.

- Postoji jedna stvar oko koje sam raspravljao s redateljem Caryjem Fukunagom. Rekao sam mu, lik ne možemo ga povezati ni s jednim terorističkim činom koji odražava određenu ideologiju ili religiju. To nije nešto u čemu bih uživao. Lik kojeg glumim potpuno je drugačija vrsta terorista - otkrio je Malek.

Dobitnik Oscara za ulogu Freddieja Mercuryja u filmu "Bohemian Rhapsody" uvjerenje da će film o Bondu, radnog naziva 'Bond 25', odlično proći kod publike jer su scenarij pisali ljudi koji su shvatili što točno publika želi vidjeti u tim akcijskim filmovima. Ipak, priznaje kako zbog uloge osjeća i posebnu odgovornost. - Osjećam golemi teret na svojim leđima. Mislim, Bond je nešto s čime sam odrastao - priznao je 38-godišnji glumac egipatskog porijekla.

Inače, novi film o najpoznatijem britanskom tajnom agentu Jamesu Bondu snima se u režiji Caryja Jojija Fukunage, a u kinima bi se trebao pojaviti u veljači 2020. godine. Uz Craiga i Maleka uloge su ostvarile Lea Seydoux koju ćemo gledati u ulozi Bond djevojke Madeleine Swann. Seydoux je u toj ulozi debitirala u filmu "Spectre" iz 2015, a u istoj ulozi ponovno će biti Ralph Fienner kao 'M', Ben Whishaw kao 'Q', dok će Miss Moneypenny utjeloviti glumica Naomi Harris.

Pogledajte i koji su voditelji i glumci umrli na snimanju.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar bokolo
bokolo
00:49 04.07.2019.

Skoro pa homic.

Avatar AligatorXO
AligatorXO
22:39 03.07.2019.

Zamolio bih lektora, ako postoji da mi rastumači smisao ove rečenice u tekstu : "To nije nešto u čemu bih uživao, tako da ako da ako sam zato vaš izbor, onda možete računati na mene." Hvala.

CA
cavecanem
22:32 03.07.2019.

Koga briga? Poslije Conneryja svaki Bond je bezveznjakovic s bezveznim negativcima pa zašto bi ovaj bio drugačiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije