Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oporavlja se

Komičar i voditelj Jay Leno izašao iz bolnice nakon jezive eksplozije: Fotografije pokazuju ožiljke na licu i rukama

jay leno
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
22.11.2022.
u 09:50

Doktor koji je operirao voditelja, Peter Grossman, rekao je kako je zadovoljan njegovim napretkom

Američki voditelj i komičar Jay Leno (72) prije tjedan dana u nesreći je zadobio teže ozljede lica zbog kojih je završio u Grossman centru za opekline u Los Angelesu. Kako je objavio TMZ tada, Jay je u prošlu subotu bio u garaži u Burbanku gdje skladišti svoje automobile kada je jedan od automobila eksplodirao. Izvor je rekao da je plamen zapalio lijevu stranu Jayeva lica, ali srećom nije mu prodro u oko ili uho.

Leno je nakon tjedan dana izašao iz centra za opekline, a oni su po izlasku objavili njegove fotografije na kojima su vidljivi ožiljci na licu, ali i na rukama. Fotografije možete pogledati OVDJE.

- Nakon 10 dana u ustanovi, Jay će dobivati daljnju njegu u Grossman klinici za opekline zbog opeklina na licu, prsima i rukama koje je zadobio prilikom požara u garaži. Želi da znate koliko je zahvalan zbog brige koju je primio i zbog vaših dobrih želja. Veseli se tome što će provesti Dan zahvalnosti s obitelji i prijateljima i želi svima vama predivne blagdane - napisali su iz centra.

Doktor koji je operirao voditelja, Peter Grossman, rekao je kako je zadovoljan napretkom te da je optimističan da će se Leno u potpunosti oporaviti.

Podsjetimo, zbog ove nesreće Leno je morao otkazati sve obaveze za ovaj tjedan. Inače, u nedjelju se trebao pojaviti i na konferenciji 'The Financial Brand', ali organizatori su rekli da je došlo do 'vrlo ozbiljne medicinske situacije' koja ga je spriječila da se pojavi.

Leno je pune 22 godine vodio "Tonight Show". Počeo je 1992. godine a u emisiji je tijekom godina ugostio sve najveće svjetske zvijezde.

VIDEO>>Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary: Snimali sudar automobila i tramvaja na trgu bana Jelačića.

Ključne riječi

Komentara 1

LO
loraxy
11:07 22.11.2022.

Niste uspjeli napisati što je izazvalo eksploziju i kako je do nje došlo ? Cijeli članak opisuje njegov oporavak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije