Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabravio na kraljevske dužnosti

Opušteno izdanje: Isplivale golišave fotografije kralja Charlesa dok se zabavljao kao mladi časnik

FILE PHOTO: Britain's Prince Charles meets Prince's Trust Young Entrepreneurs At The Brixton NatWest Branch
Foto: POOL/REUTERS
1/9
22.11.2022.
u 07:45

Tada 25- godišnji princ igrao je odbojku i natjecao se u potezanju konopa kada je njegova posada na brodu plovila preko Pacifika, a inzistirao je da se prema njemu ponašaju kao prema običnom pučaninu.

Britanski mediji podijeli su dosad neviđene fotografije kralja Charlesa kao mladića koji je služio kao časnik na brodu HMS Jupiter. Charles je snimljen u opuštenom izdanju, gol do struka. 

Tada 25- godišnji princ igrao je odbojku i natjecao se u potezanju konopa kada je njegova posada na brodu plovila preko Pacifika, a inzistirao je da se prema njemu ponašaju kao prema običnom pučaninu.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

-Učinio je dobar posao što se na taj način odlučio uklopiti u ekipu. Nakon što su se svi prestali čuditi što je s nama na brodu, sve je bilo kao inače. Postao je drugi časnik, opušten i zabavljen i mora da mu je bilo pravo olakšanje zaboraviti da je član kraljevske obitelji- rekao je jedan od članova posade za Daily Mail. Javnost je tada bila iznenađena što se princ pridružio brodu kao kao časnik za komunikacije kada je brod pristao u Singapuru u siječnju 1974. godine na putu za Novi Zeland.

-Rečeno nam je da se ponašamo prema princu onako kako bismo željeli da se ponaša prema nama. Bilo je uzbudljivo, on se uklopio, pridružio se igrama posade na palubi helikoptera. Bilo je tako vruće. Charles je bio golih prsa, ali je nosio kratke hlače do koljena, besprijekorne bijele čarape i tenisice za igru- dodao je izvor.  Večeri su provodili priređujući predstave, a na jednoj je Charles recitirao "Ako" Rudyarda Kiplinga. -Ova mi je pjesma puno značila dok sam odrastao. Nadam se da ćete uživati.

Inače, Charles je u mornarici bio do 1976. godine kada se vratio kraljevskim dužnostima.

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary: Snimali sudar automobila i tramvaja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije