Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORA 2021.

Nina Kraljić optužuje: 'Mix mi je bio najgori, a za mene se nije moglo glasati'

Foto: HRT screenshot
1/4
13.02.2021.
u 23:46

- Nina kako se osjećaš? Mix ti je bio najgori i nismo doslovce mogli zvati za tebe jer je javljalo da broj ne postoji i očito je da su te s razlogom stavili kao prvu izvedbu, napisala je Kraljić

Nina Kraljić čini se da nije sportski prihvatila poraz na večerašnjoj Dori na kojoj je pobijedila Albina Grčić s pjesmom "Tick-Tock". Kraljić je osvojila drugo mjesto s pjesmom "River", a kako je napisala na svom Facebook profilu imala je nekoliko problema prilikom izvođenja pjesme.

- Nina kako se osjećaš? Mix ti je bio najgori i nismo doslovce mogli zvati za tebe jer je javljalo da broj ne postoji i očito je da su te s razlogom stavili kao prvu izvedbu. Što misliš o organizaciji i jel istina da si slušala u vlastite in ear slušalice pjesmu "Tick-Tock", a ne svoju na vlastitoj tonskoj probi?, u sarkastičnom je tonu napisala Nina Kraljić pokraj videa na kojem pleše. na Instagramu je objavila nekoliko videa u kojima je to ponovila, a zatim je objavila i video na kojem plače. 

Ključne riječi

Komentara 9

PS
popevke sAm slagal
00:55 14.02.2021.

Kakav bezlični zavijajući davež koji ne zna gubiti.

ZE
Zeneka
00:46 14.02.2021.

Reče žena sa 5-6 obožavatelja,(uglavnom se radi o užem krugu prijatelja), da ju ne guraju LGTBCZSM itd. zajednice ne bi je nigdje bilo, ovako ćemo ju morati durati od Dore do Dore, srećom da je u međuvremenu nigdje nema!

DU
Deleted user
07:37 14.02.2021.

Curo a da priznaš poraz i čestitaš boljoj pjesmi?..ništa,a. ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije