Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila

Knoll se uvukla u providni kombinezon, a pratitelji su na fotki primijetili samo jednu stvar

Ivana Knoll
Foto: Instagram
1/8
17.04.2020.
u 16:42

Nedavno se pohvalila kako je otvorila sezonu kupanja na splitskoj plaži, a sada je sve oduševila bomba figurom koju je pokazala u providnom crnom kombinezonu i vrtoglavo visokim štiklama.

Naša najzgodnija navijačica, Ivana Knoll, u izolaciji često s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli provokativne fotografije.

Nedavno se pohvalila kako je otvorila sezonu kupanja na splitskoj plaži, a sada je sve oduševila bomba figurom koju je pokazala u providnom crnom kombinezonu i vrtoglavo visokim štiklama. 

Ivana Knoll
1/8

"Dragi, što bi htio da ti napravim za večeru?", napisala je uz fotografiju koja je već prikupila preko 10 tisuća lajkova.

Foto: Instagram screenshot

"Najseksipilnija, s najljepšim dugim nogama. Raj za oči”, “Zgodna si”, “Savršeno tijelo”, “Bomba”, “Wow, imaš noge do poda”, “Extra”, komentirali su brojni pratitelji, a svima su za oko zapele upravo njezine vitke noge.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar GeniKameni
GeniKameni
17:17 17.04.2020.

A gdje je Nives? Vec dva dana nista od nje... ovo je zabrinjavajuce...

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
18:04 17.04.2020.

Knoll zrije, ali sporo. Treba pod hitno na doskolovanje iz podrucja plastifikacije kod Soraje.

SL
shooshko.luka
18:07 17.04.2020.

Providni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije