Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAŠ JE SLATKA

Biste li je prepoznali? Žena našeg reprezentativca objavila fotku iz djetinjstva

Foto: Instagram, Promo
1/4
17.04.2020.
u 14:29

Društvenim mrežama kruži izazov objavljivanja starih fotografija iz djetinjstva, a odazvala se i supruga našeg reprezentativca.

Mnogi u izolaciji pronalaze načine da si skrate vrijeme pa se većina priključila izazovu koji kruži društvenim mrežama – objavljivanje fotografija iz djetinjstva.

Isto je napravila supruga reprezentativca Matea Kovačića, Izabel Kovačić, objavivši fotografiju na Instagramu tijekom jednog turističkog posjeta Zagrebu dok je bila djevojčica. Mlada poduzetnica koja stoji iza brenda Lunilou svojom je objavom mnoge razveselila.

1/22

– Jednom davno kad sam bila turist u Zagrebu – napisala je pozirajući uz fontanu na Tomislavcu.

Inače, Izabel je djetinjstvo provela u Švicarskoj, a onda se njezina obitelj preselila u Sesvete, gdje je upoznala Matea za kojeg se udala 2017. godine. Ove godine proslavili su deset godina svoje ljubavi objavivši fotografiju sa samih početaka. Par se upoznao u župi u Sesvetskim Selima, gdje su oboje aktivno sudjelovali u aktivnostima župe; Mateo je bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru. Svoju vezu okrunili su brakom nakon sedam godina.

Predivna Izabel Kovačić mnogima je za oko zapela još 2015. godine nakon što je Mateo potpisao za kraljevski klub Real Madrid. Pomalo samozatajna Izabel u kratko vrijeme postala je miljenica Španjolaca koji su je hvalili ponajprije zbog nevjerojatne ljepote i istančanog modnog ukusa. 

Foto: PR

Inače, Izabel već nekoliko godina stoji iza dječjeg brenda Lunilou, a  prošlo ljeto na jednoj od najljepših hrvatskih plaža Bilotinjaku s malenim modelima i sestrom Ivanom snimila je kampanju koja je mnogima izmamila osmijeh na lice.

Lunilou je jedan od najpopularnijih dječjih brendova i od samih početaka ima jedan cilj i jednu misiju, a to je proizvodnja ekološke odjeće koja ne samo da brine za osjetljivu dječju kožu već brine i za okoliš u kojem ta djeca žive.

U Lunilou dali su sve od sebe da zadovolje želje i velikih i malenih pa su kreirali nešto posebno. Odlučili su napraviti cijelu kolekciju kupaćih kostima za djecu i odrasle od recikliranog poliamida, izrađenog od ECONYL® regeneriranog najlona, jer upravo ovakav pristup Lunilou način je da se problemi s plastičnim otpadom pretvore u modno rješenje!

Cijela kolekcija napravljena je sa zaštitom UPF 50 + koji integrira obje vrste UV zraka u svoj faktor zaštite: UVA i UVB te je  dostupna na www.lunilou.com.

1/15

Hrvatice u izolaciji otkrile kako izgledaju bez šminke.

No predivna vanjština i stil na kojem joj zavide mnoge trendseterice nije jedino čime se može pohvaliti. Ona je samosvjesna i ambiciozna mlada žena koja već neko vrijeme uspješno plovi poduzetničkim vodama. U Zagrebu je upravo predstavila vlastitu kozmetičku liniju Bella koja obuhvaća proizvode za njegu lica, tijela i kose. Svoj poduzetnički duh osvijestila je još prije nekoliko godina kada je sa starijom sestrom Ivanom Lučić pokrenula obiteljski brend Lunilou. Riječ je o brendu dječje odjeće, obuće i ostalih modnih dodataka koji su napravljeni isključivo od organskih materijala.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije