Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedinstven doživljaj

Klapa Intrade održala spektakularan koncert u Areni: Tomislav Bralić podijelio sretnu vijest!

Foto: Promo
1/4
03.12.2018.
u 20:43

Koncert je klapa završila nižući svoje najveće hitove što je publiku podinulo na noge te su pjevali svi uglas! Raspoložena lica fanova i odlična atmosfera svjedoče da će se tradicija ovog koncerta nastaviti i dogodine.

Prosinački koncert klape Intrade u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski tradicija je koja traje od 2006. godine, a protekle subote pokazalo se da mogu osvojiti i Arenu. Bilo je mnogo onih koji su slušajući ih pustili i pokoju suzu.

Vrata dvorane otvorila su se u 19 sati kako bi se svi u miru smjestili i maksimalno uživali u koncertu. Klapa je koncert započela a cappella pjesmom “Intrade san popi” koja je publici navijestila da ih čeka večer za pamćenje, a bogatstvo dobrog ozvučenja pružalo je maksimalni užitak. .

Glazbeni repertoar bio je širokog opusa pa su se tu našli njihovi najveći hitovi  poput “Ne damo te pismo naša”, “Nisan te sriće”, “Škrinja jubavi”, “Zalutali pogled”, “Zora bila”, ali našlo se i mjesta za nove pjesme poput najnovije “Ne mogu jubav krit” kojom su najavili svoj novi album “Bilo je i vrime” u izdanju Scardone. Koncertu su svakako pridonijeli respektabilni gosti, istinska diva Radojka Šverko i Tony Cetinski koji su svojim vrhunskim vokalima oduševili publiku. Radojka je otpjevala “Kud plovi ovaj brod”, “Ništa nova” i “Holy night”, dok se Tony prisjetio zadnjeg gostovanja na koncertu klapi Intrade u Areni kada je s njima tamo bio i Oliver te je za njega otpjevao “Cesaricu”.

Mnogo pažnje je posvećeno koncertu, od izbora fantastičnog razglasa i rasvjete do zanimljive scenografije koju je postavio Neven Stojaković - Grafički čisti i jednostavni trodimenzionalni  elementi predstavljaju toteme jednog načina života. Uz pomalo artističke kadrove mora, zelenila i arhitekture koji će biti montirani za svaku skladbu zasebno, nastojimo Dalmaciju prikazati putem grafički zanimljivih rastera.

Koncert je klapa završila nižući svoje najveće hitove što je publiku podinulo na noge te su pjevali svi uglas! Raspoložena lica fanova i odlična atmosfera svjedoče da će se tradicija ovog koncerta nastaviti i dogodine.

Tomislav Bralić je s publikom podijelio i sretnu vijest da je njihov novi album “Bilo je i vrime” upravo pušten u prodaju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije